eerste portie wordt u aangeboden door het huis
Voorgerechten
Franse uiensoep
met een gegratineerd kaasbroodje
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi
Coquilles
dadelcrème, en crème van pastinaak
Burrata Ⓥ
gerookte rode biet, paprika, rode ui en linzen
Tataki van tonijn
mango, sesamkletskoppen, limoenmayonaise, wakame salade
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Tarte flambée
met stoofperen, bleu d’auvergne, gerookte amandelen, portstroop
Hoofdgerechten
Ossenhaas
ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui
Confit de canard
gekonfijte eendenbout, rode port jus, zuurkool, crème van rode biet
Ibericowang
mals gekonfijte Ibericowang, mousseline van truffel en knolselderij
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Ravioli met bospaddenstoelen
paddenstoelen, truffelolie en parmezaan
Rendang van spitskool Ⓥ
rijst, atjar, sambal ei, kokosmelk
Kaasfondue Ⓥ
met salade, groenten en brood
Kaasfondue met blauwe kaasⓋ
met salade, groenten, en brood
Charcuterie
diverse vleeswaren voor in de kaasfondue
Bijgerechten
Friet met huisgemaakte mayo
Zoete aardappelfriet met truffelmayo
Salade met kruidendressing
Warme groenten
Aardappel gratin
Desserts
Coupe brownie
karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Appel crumble
appel, kaneel, crumble, vanille ijs, slagroom
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Cafe tombé
moccamouse, crumble, chocolade bros, tiramisu ijs
Proeverij van raw cakes
tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade
Kaasplankje
4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Hanze menu
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui
Café tombé
moccamouse, crumble, pure chocolade bros en tiramisu ijs
Buik menu
Voorgerechten
Rundercarpaccio
truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
of
Burrata Ⓥ
gerookte rode biet, paprika, rode ui, linzen
Hoofdgerechten
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline
of
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Desserts
Crème brûlée à l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
of
Coupe brownie
karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Kindergerechten
Crêpe Ⓥ
pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella
Frietjes
met sausjes
Saté van ossenhaas
satésaus met friet
Ravioli met bospaddenstoelen
bospaddenstoelen, truffelolie en parmezaan
Boeuf Bourguignon
runderstoofpot, spek, champignons en frietjes
Kinderijsje
twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren
Glutenvrij
Voorgerechten
Franse uiensoep (glutenvrij)
met gruyère
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Coquilles
dadelcrème, en crème van pastinaak
Burrata Ⓥ
gerookte rode biet, paprika, rode ui en linzen
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Hoofdgerechten
Ossenhaas
ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet
Confit de canard
gekonfijte eendenbout, rode port jus, zuurkool, crème van rode biet
Ibericowang
mals gekonfijte Ibericowang, mousseline van truffel en knolselderij
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Desserts
Coupe brownie
karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Proeverij van raw cakes
tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Kaasplankje
4 soorten kaas met chutney, noten
Veganistisch
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep Ⓥ
plantaardige room, gember
Hoofdgerechten
Rendang van spitskool
rijst, atjar, kokosmelk
Dessert
Proeverij van raw cakes
tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade
Groepsmenu
Voorgerechten
Franse uiensoep
met een gegratineerd kaasbroodje
Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm
plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Burrata
rode biet, balsamico, gerookte paprika, linzen
Hoofdgerechten
Confit de canard
gekonfijte eendenbout, rode port jus, zuurkool, crème van rode biet
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet met olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Ravioli met bospaddenstoelen
bospaddenstoelen, truffelolie, parmezaan
Desserts
Appel crumble
appel, kaneel, crumble, vanille ijs, slagroom
Café tombé
moccamousse, crumble, chocolade bros, tiramisu ijs
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel