Menu

Voorgerechten

Vloerbrood met aioli Ⓥ

5.00

eerste portie wordt u aangeboden door het huis

Franse uiensoep

7.00

met een gegratineerd kaasbroodje

Gepofte knoflooksoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, knoflookolie, knoflookcroutons

Carpaccio van runderlende

12.00

witte truffelmayo, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen

Steak tartaar

12.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Meloen met ham

11.00

klassiek voorgerecht in de zomermaanden

Burrata Ⓥ

11.00

tomatensalade, basilicum, dadelvijgenazijn

Tarte flambée keuze uit: spek, zalm of vega

9.00

crème fraîche, rode ui, prei, gruyère

Escargots gratinés

10.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

11.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Maaltijdsalades

Caesarsalade

18.00

gerookte kip, parmezaan, ei, knoflookcroutons, caesardressing

Warm gerookte zalmsalade

20.00

warm gerookte zalm, groene asperges, ei, honing-mosterddressing

Krokante bloemkoolsalade Ⓥ

17.00

krokante bloemkoolroosjes, couscous, munt, vadouvan-yoghurtdressing

Hoofdgerechten

Bavette

22.00

runderbavette met chimichurri

Boeuf Bourguignon

18.00

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek en uien

Saté van ossenhaas

19.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Varkensrack

18.00

saus van honing en tijm

Tonijnsteak

24.00

kort gegrilde tonijn, venkel, salsa verde

Dorade

20.00

op de huid gebakken doradefilet, antiboise

Spinazie-kaas quiche Ⓥ

16.00

geserveerd met seizoensgroenten

Risotto Ⓥ

17.00

citroen, groene peper, parmezaan, rucola

Kaasfondue Ⓥ

16.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

18.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

6.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

4.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

5.00

Rijst met verse groene kruiden

4.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten

5.00

Watermeloensalade met munt

4.00

Rauwkostsalade van appel en venkel

4.00

Desserts

Chocolade taartje

8.00

gezouten karamel, pecannoten, slagroom

Mango-yoghurt panna cotta

8.00

gemarineerde mango, munt, meringue

Sorbet

8.00

sorbetijs van mango, bosvruchten, perzik, met pistache en vers fruit

Crème brûlée á l’orange

8.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Vers fruit

7.00

coupe met vers fruit

Kaasplankje

10.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, portstroop, noten

Café gourmand

12.00

koffie of thee met kleine desserts

Hanze menu

Drie gangen menu 28.00

Franse uiensoep

met gegratineerd kaasbroodje

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek en uien

Chocolade taartje

gezouten karamel, pecannoten, slagroom

Buik menu

3- gangen keuze menu voor 34.00

Voorgerechten

Meloen met ham

klassiek voorgerecht in de zomermaanden

 

                   of

Burrata Ⓥ

tomatensalade, basilicum, dadelvijgenazijn

Hoofdgerechten

Varkensrack

saus van honing en tijm

 

             of

Dorade

op de huid gebakken doradefilet, antiboise

Desserts

Crème brûlée à l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

 

              of

Sorbet

sorbetijs van mango, bosvruchten, perzik, pistache, vers fruit

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

5.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Kindersaté

12.00

satésaus met friet

Boeuf Bourguignon

10.00

Franse runderstoofpot met friet

Risotto Ⓥ

10.00

citroen, groene peper, parmezaan, rucola

Kinder portie kaasfondue Ⓥ

10.00

met brood en groenten

Kinderijsje

5.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Franse uiensoep (glutenvrij)

7.00

met gruyère

Gepofte knoflooksoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, knoflookolie, knoflookcroutons

Carpaccio van runderlende

12.00

witte truffelmayo, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen

Steak tartaar

12.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Meloen met ham

11.00

klassiek voorgerecht in de zomermaanden

Burrata Ⓥ

11.00

tomatensalade, basilicum, dadelvijgenazijn

Escargots gratinés

10.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

11.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Bavette

22.00

runderbavette met chimichurri

Boeuf Bourguignon

18.00

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek en uien

Varkensrack

18.00

saus van honing en tijm

Tonijnsteak

24.00

kort gegrilde tonijn, venkel, salsa verde

Dorade

20.00

op de huid gebakken doradefilet, antiboise

Risotto Ⓥ

17.00

citroen, groene peper, parmezaan, rucola

Desserts

Chocolade taartje

8.00

gezouten karamel, pecannoten, slagroom

Mango-yoghurt panna cotta

8.00

gemarineerde mango, munt, meringue

Sorbet

8.00

sorbetijs van mango, bosvruchten, perzik, met pistache en vers fruit

Crème brûlée á l’orange

8.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Vers fruit

7.00

coupe met vers fruit

Kaasplankje

10.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, portstroop, noten

Café gourmand

12.00

koffie of thee met kleine desserts

Veganistisch

Voorgerechten

Gepofte knoflooksoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, knoflookolie, knoflookcroutons

Hoofdgerechten

Risotto Ⓥ

17.00

citroen, groene peper, parmezaan, rucola

Dessert

Sorbet

8.00

sorbetijs van mango, bosvruchten, perzik, met pistache en vers fruit

Vers fruit

7.00

coupe met vers fruit

Dranken

Bieren

Hertog Jan

3.00

Stevig goudblond bier, volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. (5,1%)

  • Van de Tap

Hertog Jan 0.0

3.00

De verfrissende smaak van Hertog Jan met 0% alcohol. (0.0%)

Leffe Blond

4.00

een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert. (6,6%)

  • Van de Tap

Leffe Bruin

4.00

een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak van caramel, beide te danken aan de donkergebrande mout. (6,5%)

Leffe Tripel

5.00

een traditioneel, hoogblond abdijbier dat nagist op de fles, en heeft een rijkgeschakeerd aroma. (8,5%)

La Trappe Wit

3.75

goed doordrinkbare, bruisende en frisse dorstlesser. Zacht moutig met lichte zuren, kruidigheid en een prikkelende afdronk. (5,5%)

Jopen Non-IPA

4.75

alcohol arme IPA. Smaakvol en fruitig met een flinke hoeveelheid hop. (0.3%)

Jopen Mooie Nel IPA

5.25

fris, fruitig met een flinke dosis bitterheid. (6.5%)

La Trappe Isid’or

5.00

amberkleurig trappistenbier. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutig karamel. (7,5%)

Mousserend

Cava Idillicum

5.00 glas, 25.00 fles 750ml

Dominio de la Vega

breed, aromatisch, bloemig

Witte wijnen

Bergerac Moulleux

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Château Haute Fonrousse

Zoete, levendige wijn met een fruitig karakter. Een perfecte balans tussen zoete en frisse tonen. Bij kip, vleesgerechten en kaasfondue.

Les Magiciens Blanc

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Onze huiswijn, fris, zacht en toegankelijk

Villa Victoire Chardonnay

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

Vol, hout en goede zuren

Picpoul de Pinet

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Roussilon

Ziltig, toegankelijk en levendig

Viognier

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Roussilon

typisch, zacht en bloemig

Petit Roque Blanc

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Rousillon

elegant, fruitig en fris 

Le Colombier Sauvignon

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Loire-Touraine

strak, tropisch, fris

Rosé

Les Magiciens Rosé

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Languedoc-Rousillon

sappig, aardbei en kersen

Rode wijnen

Les Magiciens Rouge

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Languedoc-Roussilon

Kruidig, aromatisch, zachte tannine 

Merlot

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

zwoel, sappig en elegant

Syrah

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

zwarte peper, kersen, en zachte tannines 

Villa Closalis Carignan

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

Krachtpatser, donker fruit en heeft body 

Clos des Roques

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Languedoc-Rousillon

kruidig, veel sap, mooie tannine

Cotes de Bordeaux

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

klassiek, peper en zacht

Chateau Mandirac Corbieres

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Languedoc-Rousillon

blend van Grenache, Merlot en Syrah, spicy en krachtig

Willemskade 6 Zwolle