Menu

Voorgerechten

Mosterdsoep

6.00

met spekjes en bieslook

Geroosterde paprika-tomatensoep Ⓥ

6.00

met basilicumroom

Salade met eendenborstfilet,

8.25

mangochutney, walnoten en gedroogde cranberry’s

Tartaar van gerookte zalm

8.25

met komkommer, rucola en dillecrème

Salade met geitenkaas, gebakken peer Ⓥ

8.25

en dadel-vijgenbalsamico

Half dozijn wijngaardslakken

7.75

met knoflook-kruidenboter uit de oven

Gamba’s

8.25

uit de oven met een boter van knoflook, chilipeper en peterselie

Tarte flambee

8.00

met crème fraîche, reepjes spek, prei, ui en parmezaan

Carpaccio van chioggiabiet met spinaziehummus Ⓥ

8.25

en zonnebloempitten

Hoofdgerechten

Varkensribroast met vadouvan-kruidenkorst

17.50

en tomaten-witte wijnsaus

Boeuf Bourguignon

17.50

Franse runderstoofpot met champignons, wortel, spekjes en rode wijn

Le Burger

16.50

rundvleesburger op een brioche bol met cornichon, tomaat, blue d’Auvergne, uiringen en baconconfiture

Jodenhaas medaillons

19.50

met geglaceerde wortel en pepersaus

Canard a l’orange

18.50

rosé gebraden eendenborst met sinaasappelsaus

Tagliatelle met warm gerookte zalm

16.50

en spinazieroomsaus

Gebakken zeebaarsfilet

17.50

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Groentenstoof met zoete aardappel, wortel, Ⓥ

16.50

haricots verts, champignons en La Parisienne bier

Quiche van pompoen, peterselie en hazelnoot Ⓥ

15.50

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels.

Kaasfondue Ⓥ

16.50

met salade, groenten en stokbrood

Desserts

Chocolade brownie

6.50

met notencrumble, karamelsaus en slagroom

Gegrilde ananas

7.25

met Grand Marniersaus, vanille ijs en slagroom

Cheesecake met crème de marrons

6.50

(kastanjecrème)

Bosvruchten- en lychee sorbetijs

7.50

met bubbels, mangocoulis en slagroom

Crème brûlée

6.75

gekarameliseerde custard

Kaasplankje

8.50

4 soorten kaas met stokbrood en kweeperencompote

Hanze menu

Drie gangen menu 26.50

Mosterdsoep

met spekjes en bieslook

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met champignons, wortel, spekjes en rode wijn

Chocolade brownie

met notencrumble, karamelsaus en slagroom

Menu De Buik van Parijs

Drie gangen keuze menu 28.50

Voorgerechten

Salade met eendenborstfilet,

mangochutney, walnoten en gedroogde cranberry’s

Tartaar van gerookte zalm

met komkommer, rucola en dillecrème

Hoofdgerechten

Varkensribroast met vadouvan-kruidenkorst

en tomaten-witte wijnsaus

Gebakken zeebaarsfilet

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Desserts

Cheesecake met crème de marrons

(kastanjecrème)

Crème brûlée

gekarameliseerde custard

Groepsmenu

Drie gangen keuzemenu 27.50, vanaf 12 personen

Voorgerechten

Geroosterde paprika-tomatensoep Ⓥ

6.00

met basilicumroom

Geroosterde paprika-tomatensoep Ⓥ

met basilicumroom

Mosterdsoep

met spekjes en bieslook

Salade met eendenborstfilet,

mangochutney, walnoten en gedroogde cranberry’s

Tartaar van gerookte zalm

met komkommer, rucola en dillecrème

Salade met geitenkaas, gebakken peer Ⓥ

en dadel-vijgenbalsamico

Hoofdgerechten

Varkensribroast met vadouvan-kruidenkorst

en tomaten-witte wijnsaus

Quiche van pompoen, peterselie en hazelnoot Ⓥ

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met champignons, wortel, spekjes en rode wijn

Gebakken zeebaarsfilet

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Desserts

Cheesecake met crème de marrons

(kastanjecrème)

Crème brûlée

gekarameliseerde custard

Chocolade brownie

met notencrumble, karamelsaus en slagroom

Glutenvrij

Voorgerechten

Geroosterde paprika-tomatensoep Ⓥ

6.00

met basilicumroom

Salade met eendenborstfilet,

8.25

mangochutney, walnoten en gedroogde cranberry’s

Tartaar van gerookte zalm

8.25

met komkommer, rucola en dillecrème

Salade met geitenkaas, gebakken peer Ⓥ

8.25

en dadel-vijgenbalsamico

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon

17.50

Franse runderstoofpot met champignons, wortel, spekjes en rode wijn

Jodenhaas medaillons

19.50

met geglaceerde wortel en pepersaus

Canard a l’orange

18.50

rosé gebraden eendenborst met sinaasappelsaus

Gebakken zeebaarsfilet

17.50

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Groentenstoof met zoete aardappel, wortel, Ⓥ

16.50

haricots verts, champignons en La Parisienne bier

Maaltijd salade met lauw warme geitenkaas, Ⓥ

14.50

gebakken peer, gemengde noten en dadel-vijgenbalsamico

Desserts

Gegrilde ananas

7.25

met Grand Marniersaus, vanille ijs en slagroom

Bosvruchten- en lychee sorbetijs

7.50

met bubbels, mangocoulis en slagroom

Crème brûlée

6.75

gekarameliseerde custard

Kaasplankje

8.50

4 soorten kaas met mangochutney en walnoten

Veganistisch

Voorgerechten

Geroosterde paprika-tomatensoep Ⓥ

6.00

Carpaccio van chioggiabiet met spinaziehummus Ⓥ

8.25

en zonnebloempitten

Dessert

Bosvruchten- en lychee sorbetijs

7.50

met bubbels en mangocoulis

Hoofdgerechten

Groentenstoof met zoete aardappel, wortel, Ⓥ

16.50

haricots verts, champignons en La Parisienne bier

Maaltijdsalade met gebakken peer, Ⓥ

12.50

gedroogde cranberry’s, gemengde noten en dadel-vijgenbalsamico

Dranken

Bieren

Jupiler

3.00

een bitterzachte pils met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak. (5,2%)

  • Van de Tap

Jupiler 0.0

3.00

de verfrissende smaak van echt bier. (0.0%)

Leffe Blond

4.00

een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert. (6,6%)

  • Van de Tap

Leffe Bruin

4.00

een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak van caramel, beide te danken aan de donkergebrande mout. (6,5%)

Leffe Tripel

5.00

een traditioneel, hoogblond abdijbier dat nagist op de fles, en heeft een rijkgeschakeerd aroma. (8,5%)

Leffe Royale Whitbread Golding

5.00

milde bitterheid, met tonen van banaan, vanille en kruidnagel. (7,5%)

Hoegaarden Radler 0.0

3.25

de verfrissende smaak van Hoegaarden Radler Lemon & Lime zonder alcohol. (0.0%)

Hoegaarden Wit

3.75

pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven Hoegaarden Wit een extreem verfrissend karakter en verrassend zachte smaak. (4,9%)

Jopen Non-IPA

4.75

alcohol arme IPA. Smaakvol en fruitig met een flinke hoeveelheid hop. (0.3%)

Jopen Mooie Nel IPA

5.25

fris, fruitig met een flinke dosis bitterheid. (6.5%)

Mousserend

Brut de Loire

5.50 glas, 16.50 fles 375ml

Bouvet

Method Traditionnelle de Champagne

Witte wijnen

Bergerac Moulleux

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Château Haute Fonrousse

Zoete, levendige wijn met een fruitig karakter. Een perfecte balans tussen zoete en frisse tonen. Bij kip, vleesgerechten en kaasfondue.

Grenache Blanc

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Onze huiswijn met geuren van acacia, kamperfoelie en citrus. Een mondvullend palet van smaken. Lekker als aperitief en bij quiche, kaas, lichte vlees-, en visgerechten.

Chardonnay

4.00 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

L’Esprit de la Cité Réserve

Bouquet van citrus, perzik, peer, houtaroma’s en vanille. Fris in de mond met volle, rijpe en fruitige smaken. Bij schaal- en schelpdieren en visgerechten.

Sauvignon Blanc

4.00 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Dourthe Réserve

Een harmonieuze, droge, frisse, goed gebalanceerde wijn. Met een bouquet van fruit en bloemaromas. Smaakvol bij schaaldieren, vis, geitenkaas en koude voorgerechten.

Pinot Gris

26.50 fles

Bestheim

De smaak en de geur zijn krachtig, kruidig, vol en intens. De afdronk heeft een licht kruidige zoetheid. Een echte mossel- en aspergewijn, lichte visgerechten.

Rosé

Grenache Gris

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Fruitig en elegant. Bij salades, vis, ‘fruits de mer’ en lichte vleesgerechten.

Rode wijnen

Grenache Noir

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Onze rode huiswijn, een elegante wijn met een hint van eiken. Veel finesse, subtiel in de mond, lang krachtig.

Merlot

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

L’Esprit de la Cité

Mooie volle fruitaroma’s. Met smaken van cassis, bramen en lichte specerijen. Ideaal bij (stoof) vleesgerechten en kaas.

Syrah

4.00 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

L’Esprit de la Cité Réserve

Een rijpe, volle structuur met een zachte en ronde afdronk. Kruidige smaken met mokka, zwart fruit en vanille. Bij stoof- en wildgerechten.

Côtes de Rhône

24.50 fles

Château de Tresques

Lichte, soepele wijn met een fruitige, zachte, licht kruidige afdronk. Smaakvol bij lamsvlees, geitenkaas en gevolgelte

Montagne St. Emilion

29.50 fles

Château Plaisance Branne

De wijn geurt heerlijk naar rode kersen en hout, is elegant en goed in balans met fruitige smaken en zachte tannines. Bij rood vlees- of wildgerechten.

Willemskade 6 Zwolle