Menu

Voorgerechten

Licht gebonden mosterdsoep

5.50

met bieslook en reepjes spek

Rode linzen-paprikasoep Ⓥ

5.50

met crème fraîche en geroosterde pompoenpitten

Salade met gesneden ossenhaas

7.75

gegrilde asperges, gedroogde tomaat, truffelmayo en parmezaan

Salade met warm gerookte zalm

7.75

linzen, courgette linten, pijnboompitten en munt

Lauw warme geitenkaas Ⓥ

7.75

met honing, gemarineerde rode biet, rucola, balsamico en pistachenootjes

Half dozijn wijngaardslakken

7.00

met knoflook-kruidenboter uit de oven

Gamba’s

7.25

uit de oven met een boter van knoflook, chilipeper en peterselie

Tarte flambee

7.00

met crème fraîche, reepjes spek, prei, ui en parmezaan

Hoofdgerechten

Gebraden varkensrack met kruidenkorst

16.50

en honing-tijmjus

Gestoofde rundersucade

16.50

met een stamppot van spinazie en lente ui

Le Burger

14.50

rundvleesburger op een brioche bol met Gruyère, spek, mosterd, cornichons en tomatensalsa

Ossenhaaspuntjes

19.50

met een saus van mosterd en champignons

Coq au vin

15.50

kip gestoofd in witte wijn, room en tijm

Scholfilet

17.50

met basilicumsaus, gegrilde asperges en rucola

Rode mulfilet

16.50

met een antiboise van kerstomaat, kappertjes, saffraan en olijven

Ratatouille met geroosterde kikkererwten Ⓥ

15.50

wilde- en witte rijst

Quiche van spinazie en kaas Ⓥ

14.50

Kaasfondue Ⓥ

15.50

met salade en stokbrood

Desserts

Chocolade-pecannoten taart

6.00

met mokka-mascarponesaus en slagroom

Honing hangop

6.00

met aardbeien-rabarbercompôte en crumble

Coupe Paris

6.25

karamelijs, gesuikerde noten, karamelsaus en slagroom

Sorbet

6.25

met frambozensorbetijs, vanille-ijs, bosvruchtencoulis en slagroom

Crème brûlée

5.75

gekarameliseerde custard

Kaasplankje

7.75

4 soorten kaas met stokbrood en perzikchutney

Hanze menu

Drie gangen menu 24.50

Licht gebonden mosterdsoep

met bieslook en reepjes spek

Gestoofde rundersucade

met een stamppot van spinazie en lente ui

Chocolade-pecannoten taart

met mokka-mascarponesaus en slagroom

Menu De Buik van Parijs

Drie gangen keuze menu 26.50

Voorgerechten

Salade met warm gerookte zalm

linzen, courgette linten, pijnboompitten en munt

Lauw warme geitenkaas Ⓥ

met honing, gemarineerde rode biet, rucola, balsamico en pistachenootjes

Hoofdgerechten

Rode mulfilet

met een antiboise van kerstomaat, kappertjes, saffraan en olijven

Gebraden varkensrack met kruidenkorst

en honing-tijmjus

Desserts

Coupe Paris

karamelijs, gesuikerde noten, karamelsaus en slagroom

Crème brûlée

gekarameliseerde custard

Groepsmenu

Drie gangen keuzemenu 25.50, vanaf 12 personen

Voorgerechten

Rode linzen-paprikasoep Ⓥ

met crème fraîche en geroosterde pompoenpitten

Licht gebonden mosterdsoep

met bieslook en reepjes spek

Salade met gesneden ossenhaas

gegrilde asperges, gedroogde tomaat, truffelmayo en parmezaan

Salade met warm gerookte zalm

linzen, courgette linten, pijnboompitten en munt

Lauw warme geitenkaas Ⓥ

met honing, gemarineerde rode biet, rucola, balsamico en pistachenootjes

Hoofdgerechten

Gestoofde rundersucade

met een stamppot van spinazie en lente ui

Coq au vin

kip gestoofd in witte wijn, room en tijm

Quiche van spinazie en kaas Ⓥ

Rode mulfilet

met een antiboise van kerstomaat, kappertjes, saffraan en olijven

Gebraden varkensrack met kruidenkorst

en honing-tijmjus

Desserts

Crème brûlée

gekarameliseerde custard

Sorbet

met frambozensorbetijs, vanille-ijs, bosvruchtencoulis en slagroom

Chocolade-pecannoten taart

met mokka-mascarponesaus en slagroom

Glutenvrij

Voorgerechten

Rode linzen-paprikasoep Ⓥ

5.50

met crème fraîche en geroosterde pompoenpitten

Salade met gesneden ossenhaas

7.75

gegrilde asperges, gedroogde tomaat, truffelmayo en parmezaan

Salade met warm gerookte zalm

7.75

linzen, courgette linten, pijnboompitten en munt

Lauw warme geitenkaas Ⓥ

7.75

met honing, gemarineerde rode biet, rucola, balsamico en pistachenootjes

Hoofdgerechten

Coq au vin

15.50

kip gestoofd in witte wijn, room en tijm

Rode mulfilet

16.50

met een antiboise van kerstomaat, kappertjes, saffraan en olijven

Ratatouille met geroosterde kikkererwten Ⓥ

15.50

wilde- en witte rijst

Ossenhaaspuntjes

19.50

met mosterd-salieboter

Desserts

Coupe Paris

6.25

karamelijs, gesuikerde noten, karamelsaus en slagroom

Sorbet

6.25

met frambozensorbetijs, vanille-ijs, bosvruchtencoulis en slagroom

Crème brûlée

5.75

gekarameliseerde custard

Honing hangop

6.00

met aardbeien-rabarbercompôte en walnoten

Dranken

Bieren

Jupiler

2.50

een bitterzachte pils met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak. (5,2%)

  • Van de Tap

Leffe Blond

3.75

een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert. (6,6%)

  • Van de Tap

Jupiler 0.0

2.50

de verfrissende smaak van echt bier. (0%)

Leffe Bruin/Dubbel

3.75

een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak van caramel, beide te danken aan de donkergebrande mout. (6,5%)

Hoegaarden Radler 0.0

3.50

De verfrissende smaak van Hoegaarden Radler Lemon & Lime zonder alcohol. (0.0%)

Leffe Tripel

4.50

een traditioneel, hoogblond abdijbier dat nagist op de fles, en heeft een rijkgeschakeerd aroma. (8,5%)

Hoegaarden Rosée

3.25

natuurlijk zoet, met een aangenaam fruitig aroma van frambozen en subtiele hints van kruiden en koriander. (3%)

Leffe Royale Cascade IPA

4.75

hoppig en motig, met tonen van grapefruit en citroen. (7,5%)

Hoegaarden Wit

3.25

pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven Hoegaarden Wit een extreem verfrissend karakter en verrassend zachte smaak. (4,9%)

Belle-Vue Kriek

3.75

verfrissend en fruitig met een zoet aroma van kersen. (5,1%)

Mousserend

Brut de Loire

5.00 glas, 14.00 fles 375ml

Bouvet

Method Traditionnelle de Champagne

Witte wijnen

Bordeaux Moulleux

3.25 glas, 12.50 karaf, 18.00 fles

Marquis D’Alban

Licht zoet, mild en fruitig. Een echte dorstlesser, lekker op het terras. Bij kip, vleesgerechten en kaasfondue.

Chardonnay, Pays d’Oc

3.25 fles, 12.50 karaf, 18.00 fles

Josselin

Halfdroog, sappig, soepel en genereus, met veel rijp fruit, abrikoos, perzik en een beetje citrus. Lekker als aperitief en bij quiche, lichte vlees- en visgerechten.

Pinot Blanc, Elzas

3.25 glas, 12.50 karaf, 18.00 fles

Baron D’Alsace

Sappige, zuivere, zacht frisse wijn met tonen van wit fruit als appel en peer. Een echte mosselwijn, smaakvol bij asperges en lichte visgerechten.

Sauvignon Blanc, Bordeaux

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Dourthe Réserve

Een harmonieuze, droge, frisse, goed gebalanceerde wijn. Met een bouquet van fruit en bloemaromas. Smaakvol bij schaaldieren, vis, geitenkaas en koude voorgerechten.

Rosé

Rosé, Pays d’Oc

3.00 glas, 11.50 karaf, 17.00 fles

Marival

Levendige, sappige rosé met smaken van rood fruit en citrus, kruiden en specerijen Bij salades, vis, ‘fruits de mer’ en lichte vleesgerechten.

Rode wijnen

Merlot, Pays d’Oc

3.25 glas, 12.50 karaf, 18.00 fles

Josselin

Vol van smaak met een royale dosis zwart fruit en wat specerijen, delicate tannines. Bij vleesgerechten en salades.

Corbières

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Castelmaure

en rijke, volle wijn met rijp fruit en een subtiele houttoon. Bij vlees- of wildgerechten.

Bordeaux

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Dourthe Réserve

Kruidige, ronde wijn met smaken van rood fruit en rijk aan zachte tannines. Ideaal bij (stoof) vleesgerechten en kaas.

Fleurie, Cru de Beaujolais

27.50 fles

Maison Thorin

Elegante wijn met een verfijnde zijdezachte body. Bloemig met fruitaroma’s. Smaakvol bij lamsvlees, geitenkaas en gevogelte.

Willemskade 6 Zwolle