Menu

Voorgerechten

Franse uiensoep

6.00

met een gegratineerd gruyère-broodje

Wisselende soep Ⓥ

6.00

vraag uw gastheer/vrouw voor onze soep van de week

Carpaccio van gerookte ribeye

10.50

sjalotte parel, citroen crème, parmazaan

Salade van warm gerookte zalm

9.00

gepocheerd ei, groene asperges, honing dille dressing

Salade van venkel Ⓥ

8.25

dadels, walnoot, parmezaan, walnotenolie

Half dozijn wijngaardslakken

7.75

met knoflook-kruidenboter uit de oven

Gamba’s

8.50

uit de oven met een boter van knoflook, chilipeper en peterselie

Bladerdeegtaartje met geitenkaas Ⓥ

8.00

gebakken ui, honing, tijm en dadel-vijgen balsamico

Hoofdgerechten

Lamshaasjes

20.50

met een saus van honing en tijm

Steak de Buik van Parijs

19.50

medium gegaarde gespleten sucade met chimichurri

Le Burger

16.50

Black Angus burger met gruyère, gebakken ui, cornichon, tomaat en huisgemaakte ketchup

Coq au vin

17.50

in wijn gestoofde kip met spekjes, champignons en room

Reuze gamba’s piri piri

18.50

met citroen risotto en zeekraal

Gebakken zeebaarsfilet

17.50

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Vegetarische boeuf bourguignon Ⓥ

16.50

knolselderij, wortel, champignons

Quiche op mediterraanse wijze Ⓥ

15.50

cherrytomaten, olijven en mozzarella

Kaasfondue Ⓥ

16.50

met salade, groenten en stokbrood

Desserts

Chocolade brownie

7.00

met notencrumble, karamelsaus en slagroom

Coupe amarena

7.50

gezouten karamel-en amarena ijs, walnoten en amarena kersen

Cheesecake

7.00

met passievrucht

Appel- en bloedsinaasappel

7.50

verse ananas, muntsiroop, slagroom

Crème brûlée van sinaasappel

7.50

gekarameliseerde custard

Kaasplankje

8.50

4 soorten kaas met stokbrood, portstroop en walnoten

Café gourmand

9.00

koffie met lekkernijen

Hanze menu

Drie gangen menu 26.50

Franse uiensoep

met een gegratineerd gruyère broodje

Gebakken zeebaarsfilet

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Chocolade brownie

met notencrumble, karamelsaus en slagroom

Menu De Buik van Parijs

Drie gangen keuze menu 28.50

Voorgerechten

Salade van warm gerookte zalm

gepocheerd ei, groene asperges, honing-dille dressing

Bladerdeegtaartje met geitenkaas Ⓥ

gebakken ui, honing, tijm en dadel-vijgen balsamico

Hoofdgerechten

Coq au vin

in wijn gestoofde kip met champignons en room

Quiche op mediterraanse wijze

cherrytomaten, olijven en mozzarella

Desserts

Appel-en bloedsinaasappel sorbetijs

verse ananas, muntsiroop en slagroom

Crème brûlée van sinaasappel

gekarameliseerde custard

Groepsmenu

Drie gangen keuzemenu 27.50, vanaf 12 personen

Voorgerechten

Franse uiensoep

met een gegratineerd gruyère-broodje

Wisselende soep Ⓥ

vraag uw gastheer/vrouw voor onze soep van week

Salade van venkel Ⓥ

dadels, walnoot, parmezaan, walnotenolie

Salade van warm gerookte zalm

gepocheerd ei, groene asperges, honing-dille dressing

Bladerdeegtaartje met geitenkaas Ⓥ

gebakken ui, honing, tijm en dadel-vijgen balsamico

Hoofdgerechten

Coq au vin

in wijn gestoofde kip met champignons en room

Vegetarische boeuf bourguignon

knolselderij, wortel en champignons

Gebakken zeebaarsfilet

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Quiche op mediterraanse wijze

cherrytomaten, olijven en mozzarella

Le Burger

Black Angus burger met gruyère, gebakken ui, cornichon, tomaat en huisgemaakte ketchup

Desserts

Appel-en bloedsinaasappel sorbetijs

verse ananas, muntsiroop en slagroom

Crème brûlée van sinaasappel

gekarameliseerde custard

Chocolade brownie

met notencrumble, karamelsaus en slagroom

Cheesecake met passievrucht

Glutenvrij

Voorgerechten

Wisselende soep Ⓥ

6.00

vraag uw gastheer/vrouw voor onze soep van de week

Carpaccio van gerookte ribeye

10.50

sjalotte parel, citroen crème, parmazaan

Salade van warm gerookte zalm

9.00

gepocheerd ei, groene asperges, honing dille dressing

Salade van venkel Ⓥ

8.25

dadels, walnoot, parmezaan, walnotenolie

Hoofdgerechten

Steak de Buik van Parijs

19.50

medium gegaarde gespleten sucade met chimichurri

Coq au vin

17.50

in wijn gestoofde kip met spekjes, champignons en room

Reuze gamba’s piri piri

18.50

met citroen risotto en zeekraal

Gebakken zeebaarsfilet

17.50

met knoflook-dyonsaus en saffraanrijst

Vegetarische boeuf bourguignon Ⓥ

16.50

knolselderij, wortel, champignons

Lamshaasjes

20.50

met een saus van honing en tijm

Desserts

Coupe amarena

7.50

gezouten karamel-en amarena ijs, walnoten en amarena kersen

Appel- en bloedsinaasappel

7.50

verse ananas, muntsiroop, slagroom

Crème brûlée van sinaasappel

7.50

gekarameliseerde custard

Kaasplankje

8.50

4 soorten kaas met mangochutney en walnoten

Veganistisch

Voorgerechten

Wisselende soep Ⓥ

6.00

vraag uw gastheer/vrouw voor onze soep van de week

Salade van venkel

8.00

dadels, walnoot, en walnotenolie

Hoofdgerechten

Vegetarische boeuf bourguignon Ⓥ

16.50

knolselderij, wortel, champignons

Citroen risotto

16.50

met zeekraal en groene asperges

Dessert

Appel- en bloedsinaasappel sorbetijs

7.50

verse ananas, muntsiroop en vegan slagroom

Vegan coupe

7.50

cappucino- en notenijs met walnoten en vegan slagroom

Dranken

Bieren

Hertog Jan

3.00

Stevig goudblond bier, volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. (5,1%)

  • Van de Tap

Hertog Jan 0.0

3.00

De verfrissende smaak van Hertog Jan met 0% alcohol. (0.0%)

Leffe Blond

4.00

een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert. (6,6%)

  • Van de Tap

Leffe Bruin

4.00

een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak van caramel, beide te danken aan de donkergebrande mout. (6,5%)

Leffe Tripel

5.00

een traditioneel, hoogblond abdijbier dat nagist op de fles, en heeft een rijkgeschakeerd aroma. (8,5%)

Leffe Royale Whitbread Golding

5.00

milde bitterheid, met tonen van banaan, vanille en kruidnagel. (7,5%)

Hoegaarden Radler 0.0

3.25

de verfrissende smaak van Hoegaarden Radler Lemon & Lime zonder alcohol. (0.0%)

Hoegaarden Wit

3.75

pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven Hoegaarden Wit een extreem verfrissend karakter en verrassend zachte smaak. (4,9%)

Jopen Non-IPA

4.75

alcohol arme IPA. Smaakvol en fruitig met een flinke hoeveelheid hop. (0.3%)

Jopen Mooie Nel IPA

5.25

fris, fruitig met een flinke dosis bitterheid. (6.5%)

Mousserend

Brut de Loire

5.75 glas, 17.50 fles 375ml

Bouvet

Method Traditionnelle de Champagne

Witte wijnen

Bergerac Moulleux

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Château Haute Fonrousse

Zoete, levendige wijn met een fruitig karakter. Een perfecte balans tussen zoete en frisse tonen. Bij kip, vleesgerechten en kaasfondue.

Grenache Blanc

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Onze huiswijn met geuren van acacia, kamperfoelie en citrus. Een mondvullend palet van smaken. Lekker als aperitief en bij quiche, kaas, lichte vlees-, en visgerechten.

Chardonnay

4.75 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

L’Esprit de la Cité Réserve

Bouquet van citrus, perzik, peer, houtaroma’s en vanille. Fris in de mond met volle, rijpe en fruitige smaken. Bij schaal- en schelpdieren en visgerechten.

Sauvignon Blanc

4.75 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Dourthe Réserve

Een harmonieuze, droge, frisse, goed gebalanceerde wijn. Met een bouquet van fruit en bloemaromas. Smaakvol bij schaaldieren, vis, geitenkaas en koude voorgerechten.

Pinot Gris

27.50 fles

Bestheim

De smaak en de geur zijn krachtig, kruidig, vol en intens. De afdronk heeft een licht kruidige zoetheid. Een echte mossel- en aspergewijn, lichte visgerechten.

Rosé

Grenache Gris

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Fruitig en elegant. Bij salades, vis, ‘fruits de mer’ en lichte vleesgerechten.

Rode wijnen

Grenache Noir

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Onze rode huiswijn, een elegante wijn met een hint van eiken. Veel finesse, subtiel in de mond, lang krachtig.

Merlot

4.50 glas, 17.00 karaf, 24.00 fles

L’Esprit de la Cité

Mooie volle fruitaroma’s. Met smaken van cassis, bramen en lichte specerijen. Ideaal bij (stoof) vleesgerechten en kaas.

Syrah

4.75 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

L’Esprit de la Cité Réserve

Een rijpe, volle structuur met een zachte en ronde afdronk. Kruidige smaken met mokka, zwart fruit en vanille. Bij stoof- en wildgerechten.

Côtes de Rhône

26.50 fles

Château de Tresques

Lichte, soepele wijn met een fruitige, zachte, licht kruidige afdronk. Smaakvol bij lamsvlees, geitenkaas en gevolgelte

Montagne St. Emilion

30.50 fles

Château Plaisance Branne

De wijn geurt heerlijk naar rode kersen en hout, is elegant en goed in balans met fruitige smaken en zachte tannines. Bij rood vlees- of wildgerechten.

Willemskade 6 Zwolle