Restaurant Bistro De Buik van Parijs | Zwolle
038-4233225

Voorgerechten

Warm gerookte zalm met couscous, dille, prei en pijnboompitten


Cocotte met champignons met knoflookroom en rucola, gegratineerd met geitenkaas Ⓥ


Licht gerookte lendebiefstuk van Vechtdalrund met mesclun, kappertjes, parmezaan en truffelmayonaise


Rode linzen-paprikasoep met crème fraîche Ⓥ


Mosterdsoep met bieslook en reepjes ham



Hoofdgerechten

Boeuf bourguignon, stoofpot van mager rundvlees


Gekruide beenham met een saus van knoflook, rozemarijn en champignons


Spinazie-kaasquiche


Confit de canard geconfijte eendenbout met een cassoulet van linzen


Kabeljauw met antiboise van kerstomaat, saffraan, olijven en basilicum



Desserts

Sorbet met meloen- en zwarte bessensorbetijs, bosvruchtensaus en slagroom


Crème brûlée, gekarameliseerde custard


Dame blanche, vanille-ijs met slagroom en een kannetje warme chocoladesaus


Chocolade-pecannoten taart met karamelsaus en slagroom





[ddownload id=869]