Menu

Voorgerechten

Breekbrood met aioli Ⓥ

6.00

eerste portie wordt u aangeboden door het huis

Courgettesoep

10.00

crouton met brie en parmezaan

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

10.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio à la truffe

15.00

truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi

Gegrilde tonijn

16.00

sushirijst, wasabimayo, nori, zoet-zuur van komkommer

Gerookte biet Ⓥ

14.00

geitenkaas, appelstroopmayo, tuille van biet, hummus van biet

Escargots gratinés

12.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

14.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Salades

Burrata salade Ⓥ

18.00

spinazie, tomaten, perzik, pistache, honing, balsamico

Zalmsalade

18.00

groene asperges, zongedrooge tomaat, honing-dille dressing en ei

Hoofdgerechten

Ossenhaas

28.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet

Saté van ossenhaas

24.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Buikspek

24.00

haricots verts, witlof, teriyaki, pomme pavé

Kalfswang

28.00

mals gekonfijte kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Zeeuwse mosselen

28.00

traditioneel bereid met saus en friet erbij

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

Grote garnalen Harissa-style (body-peeled)

25.00

peper, knoflook, komijn, koriander, tomaat en paprika

Mediterraanse roodbaarsfilet

24.00

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Zalmfilet

24.00

op de huid gebakken zalm, citroen ravioli en een saus van pernod

Risotto Ⓥ

18.00

groene asperge, gerookte paprika, tomaten, parmezaanschuim

Kaasfondue Ⓥ

20.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

22.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

10.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

5.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

6.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten

6.00

Rauwkost salade van spitskool en komkommer

5.00

Desserts

Coupe brownie

10.00

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Pot à fleurs

12.00

bloempot van chocolade, yoghurtijs, hangop, aardbeien en basilicum

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Scroppino ( ook alcoholvrij verkrijgbaar)

11.00

citroensorbetijs, prosecco, en wodka

Parfait van vanille

12.00

pistache crumble, bramenespuma, sinaasappelsaus

Kaasplankje

14.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

15.00

koffie of thee met kleine desserts

Hanze menu

Drie gangen menu 38.00

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

plantaardige room, gember

Saté van ossenhaas

satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui

Coupe brownie

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Buik menu

3- gangen keuze menu voor 44.00

Voorgerechten

Rundercarpaccio

truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

 

              of

Gerookte biet Ⓥ

geitenkaas, appelstroopmayo, tuille van biet, hummus van biet

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

 

              of

Mediterraanse roodbaarsfilet

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Desserts

Crème brûlée à l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

 

              of

Scroppino (ook alcoholvrij verkrijgbaar)

citroensorbet ijs, prosecco en wodka

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

5.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Frietjes

5.00

met sausjes

Saté van ossenhaas

14.00

satésaus met friet

Boeuf Bourguignon

14.00

runderstoofpot, spek, champignons en frietjes

Risotto

12.00

groene asperges, paprika, tomaat en parmezaanschuim

Kinderijsje

5.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Courgette soep

10.00

met room en parmezaan

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

10.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio à la truffe

15.00

truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Gegrilde tonijn

16.00

sushirijst, wasabimayo, nori, zoet-zuur van komkommer

Gerookte biet Ⓥ

14.00

geitenkaas, appelstroopmayo, tuille van biet, hummus van biet

Gamba’s

14.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Ossenhaas

28.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet

Saté van ossenhaas

24.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Kalfswang

28.00

mals gekonfijte kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Zeeuwse mosselen

28.00

traditioneel bereid met saus en friet erbij

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

Grote garnalen Harissa-style (body-peeled)

25.00

peper, knoflook, komijn, koriander, tomaat en paprika

Mediterraanse roodbaarsfilet

24.00

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Risotto Ⓥ

18.00

groene asperge, gerookte paprika, tomaten, parmezaanschuim

Desserts

Coupe brownie

10.00

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Pot à fleurs

12.00

bloempot van chocolade, yoghurtijs, hangop, aardbeien en basilicum

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Scroppino ( ook alcoholvrij verkrijgbaar)

11.00

citroensorbetijs, prosecco, en wodka

Café gourmand

15.00

koffie of thee met kleine desserts

Kaasplankje

12.00

4 soorten kaas met chutney, noten

Parfait van vanille

12.00

bramenespuma en sinaasappelsaus

Veganistisch

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep Ⓥ

10.00

plantaardige room, gember

Hoofdgerechten

Risotto Ⓥ

18.00

groene asperges, gerookte paprika, tomaten, parmezaanschuim

Dessert

Scroppino ( ook alcoholvrij verkrijgbaar)

11.00

citroensorbetijs, prosecco, en wodka

Groepsmenu

3 - gangen keuze menu voor €45,- incl. bijgerechten

Voorgerechten

Courgettesoep

crouton met brie, parmezaan

Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm

plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd

Rundercarpaccio à la truffe

truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Gamba’s

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Gerookte biet Ⓥ

geitenkaas, appelstroopmayo, tuille van biet, hummus van biet

Hoofdgerechten

Zalmfilet

op de huid gebakken, citroen ravioli, saus van pernod

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien

Saté van ossenhaas

satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui

Mediterraanse roodbaarsfilet

roodbaarsfilet met olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Risotto Ⓥ

groene asperges, gerookte paprika, tomaten, parmezaanschuim

Desserts

Scroppino (ook alcoholvrij verkrijgbaar)

citroensorbet ijs, prosecco, wodka

Coupe brownie

karamel, peccannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Crème brûlée á l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Willemskade 6 Zwolle