Menu

Voorgerechten

Aspergesoep met zalm, spek of vega

10.00

Hollandse witte asperges

Rundercarpaccio van gerookte lende

17.00

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijngesneden bavette, cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Gerookte zalm

16.00

witte asperge, doperwten, schuim van asperge, redmeat radijs

Lamsham

16.00

met cake van doperwten, witte asperges, schuim van asperge

Tartaar van tomaat Ⓥ

14.00

cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Escargots gratinés

14.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

16.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Steak frites

26.00

Runder ribeye, bearnaise saus en friet

Brochette au poivre

22.00

spies van gemarineerde diamanthaas, mais ribs en pepersaus

Hoenderfilet à la Normande

24.00

calvados-appelsaus, pommes fondant, spek

Zalmfilet

26.00

witte asperges, Hollandaise saus, ei en kriel

Beenham

25.00

witte asperges, ei, Hollandaise saus en kriel

Vangst van de Urker kotter

Dagprijs

wisselende visvangst van onze visser op Urk

Runderwang

25.00

mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau en pinda

Chou-fleur au beurre Ⓥ

18.00

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum

Kaasfondue Ⓥ

20.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

22.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

12.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

5.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

6.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten met kaasroomsaus

7.00

Desserts

Dame blanche

10.00

parfait van vanille, sponscake, chocoladesaus, chocolade crumble

Panna cotta van witte asperge

10.00

compote van rabarber

Appeltaart

10.00

amandelen, abrikozen confiture, slagroom, kaneelijs

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Kaasplankje

16.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

16.00

koffie of thee met kleine desserts

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

6.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Frietjes

6.00

met sausjes

Zalmfilet

16.00

witte asperges, kriel en Hollandaise saus

Spies van runderhaas 100 gram

16.00

gemarineerde runderhaas, frites

Chou-fleur au beurre

14.00

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum (let op licht pittig)

Kinderijsje

8.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Aspergesoep met zalm, spek of vega

10.00

Hollandse witte asperges

Rundercarpaccio van gerookte lende

17.00

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijngesneden bavette, cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Gerookte zalm

16.00

witte asperge, doperwten, schuim van asperge, redmeat radijs

Tartaar van tomaat Ⓥ

14.00

cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Escargots gratinés

14.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

16.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Steak frites

26.00

Runder ribeye, bearnaise saus en friet

Brochette au poivre

22.00

spies van gemarineerde diamanthaas, mais ribs en pepersaus

Hoenderfilet à la Normande

24.00

calvados-appelsaus, pommes fondant, spek

Zalmfilet

26.00

witte asperges, Hollandaise saus, ei en kriel

Beenham

25.00

witte asperges, ei, Hollandaise saus en kriel

Runderwang

25.00

mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau en pinda

Chou-fleur au beurre Ⓥ

18.00

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum

Desserts

Panna cotta van witte asperge

10.00

compote van rabarber

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Dame blanche

10.00

parfait van vanille, chocoladesaus

Café gourmand

16.00

koffie of thee met kleine desserts

Kaasplankje

16.00

4 soorten kaas met chutney, noten

Groepsmenu

3 - gangen keuze menu voor €45,- incl. bijgerechten

Voorgerechten

Aspergesoep

Hollandse witte asperges en ei

Rundercarpaccio

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Gamba’s

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Tartaar van tomaat Ⓥ

cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Hoofdgerechten

Runderwang

gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau, pinda

Brochette au poivre

spies van gemarineerde diamanthaas, mais ribs, en pepersaus

Hoenderfilet à la Normande

calvados-appelsaus, pommes fondant, spek

Zalmfilet

witte asperges, Hollandaise saus kriel en ei

Chou-fleur au beurre Ⓥ

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum

Desserts

Crème brûlée á l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Dame blanche

parfait van vanille, sponscake, chocoladesaus, chocolade crumble

Appeltaart

amandelen, abrikozen confiture, slagroom en kaneelijs

Willemskade 6 Zwolle