wisselende soep uit het seizoen
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Rundercarpaccio
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi
Eendenrillette
crème van kastanje, pastinaak, beukenzwam en kerrie
Gerookte biet Ⓥ
geitenkaas, appelstroopmayo, hummus van biet
Champignons Dordogne Ⓥ
kastanje champignons, eekhoorntjesbrood en knoflooksaus
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Tussengerechten
Coquilles
dadelcrème, pastinaak
Ravioli van knolselderij Ⓥ
duxelle, bouillon van paddenstoel en olie van prei
Rouleau
gevogelte, jus de veau, crème van wortel
Hoofdgerechten
Steak au poivre
steak gesneden van de picanha, geserveerd met pepersaus
Saté van kippendij
satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui
Hertenbiefstuk
hete bliksem, portjus, stoofpeer
Runderwang
mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau
Confit de canard
pastinaak, jus van citroentijm, spruiten
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoof, rode wijn, spek, champignons, rijst
Zeebaars
crème van wortel, zwarte knoflook, mousseline
Zalmfilet
op de huid gebakken zalm, citroen ravioli en een saus van pernod
Stoof van zoete aardappel Ⓥ
komijn, spinazie, pompoen, hazelnoot
Quiche Ⓥ
geitenkaas, spinazie, pompoen, hazelnoot
Kaasfondue Ⓥ
met salade, groenten en brood
Kaasfondue met blauwe kaasⓋ
met salade, groenten, en brood
Charcuterie
diverse vleeswaren voor in de kaasfondue
Bijgerechten
Friet met huisgemaakte mayo
Zoete aardappelfriet met truffelmayo
Salade met kruidendressing
Geroosterde groenten
Gebakken spruiten met spek
Desserts
Coupe brownie
karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Gepocheerde peer
macadamia crumble, crème anglaise, karamel ijs
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Parfait van hazelnoot
oreo crumble, gel van appel en limoen, karamel met miso
Cheesecake
stroop van kweepeer
Kaasplankje
4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Hanze menu
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Saté van kippendij
satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui
Coupe brownie
karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Buik menu
Voorgerechten
Rundercarpaccio
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
of
Gerookte biet Ⓥ
geitenkaas, appelstroopmayo, hummus van biet
Hoofdgerechten
Confit de canard
pastinaak, jus van citroentijm, spruiten
of
Zeebaars
crème van wortel, zwarte knoflook, mousseline
Desserts
Crème brûlée à l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
of
Gepocheerde peer
macadamia crumble, crème anglaise, karamel ijs
Kindergerechten
Crêpe Ⓥ
pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella
Frietjes
met sausjes
Saté van kippendij
satésaus met friet
Boeuf Bourguignon
runderstoofpot, spek, champignons en frietjes
Quiche
geitenkaas, spinazie, pompoen, hazelnoot
Kinderijsje
twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren
Glutenvrij
Voorgerechten
Wisselende seizoenssoep
wisselende soep uit het seizoen
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Rundercarpaccio
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Eendenrillette
crème van kastanje, pastinaak, beukenzwam en kerrie
Gerookte biet Ⓥ
geitenkaas, appelstroopmayo, hummus van biet
Champignons Dordogne Ⓥ
kastanje champignons, eekhoorntjesbrood en knoflooksaus
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Hoofdgerechten
Steak au poivre
steak gesneden van de picanha, geserveerd met pepersaus
Saté van kippendij
satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui
Hertenbiefstuk
hete bliksem, portjus, stoofpeer
Runderwang
mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau
Confit de canard
pastinaak, jus van citroentijm, spruiten
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoof, rode wijn, spek, champignons, rijst
Zeebaars
crème van wortel, zwarte knoflook, mousseline
Stoof van zoete aardappel Ⓥ
komijn, spinazie, pompoen, hazelnoot
Desserts
Coupe brownie
karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Gepocheerde peer
macadamia crumble, crème anglaise, karamel ijs
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Kaasplankje
4 soorten kaas met chutney, noten
Parfait van hazelnoot
gel van appel en limoen, karamel met miso
Veganistisch
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep Ⓥ
plantaardige room, gember
Ravioli van knolselderij Ⓥ
duxelle, bouillon van paddenstoel en olie van prei
Hoofdgerechten
Stoof van zoete aardappel Ⓥ
komijn, spinazie, gember, linzen, rijst
Groepsmenu
Voorgerechten
Wisselende seizoenssoep
wisselende soep uit het seizoen
Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm
plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd
Rundercarpaccio
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Gerookte biet Ⓥ
geitenkaas, appelstroopmayo, hummus van biet
Hoofdgerechten
Zalmfilet
op de huid gebakken, citroen ravioli, saus van pernod
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien
Saté van kippendij
satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui
Zeebaars
crème van wortel, zwarte knoflook en mousseline
Stoof van zoete aardappel Ⓥ
komijn, spinazie, gember, linzen, rijst en naanbrood
Desserts
Gepocheerde peer
macadamia crumble, crème anglaise en karamel ijs
Coupe brownie
karamel, peccannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel