Menu

Voorgerechten

Breekbrood met aioli Ⓥ

6.00

eerste portie wordt u aangeboden door het huis

Franse uiensoep

8.00

met een gegratineerd kaasbroodje

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

8.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio à la truffe

14.00

truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

14.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi

Coquilles

15.00

dadelcrème, en crème van pastinaak, rabarber en appel

Burrata Ⓥ

14.00

cherrytomaten salade, granaatappel, basilicumdressing

Tartaar van tonijn

15.00

olijven, haricots verts, kwartel ei, ansjovismayo, wasabischuim

Gerookte biet Ⓥ

14.00

geitenkaas, appelstroopmayo, rode biet chips, hummus van biet

Escargots gratinés

12.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

14.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Ossenhaas

28.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet

Saté van ossenhaas

24.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Kalfsentrecôte 250 gr.

28.00

chimichurri, en mousseline

Kalfswang

28.00

mals gekonfijte kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Lamshaasjes

28.00

lamshaasjes met saus van honing en tijm

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

Mediterraanse roodbaarsfilet

24.00

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Zalmfilet

24.00

op de huid gebakken zalm, citroen ravioli en een saus van pernod

Risotto Ⓥ

18.00

groene asperge, doperwten, groene pepers, parmezaanschuim

Rendang van spitskool Ⓥ

18.00

rijst, atjar, sambal ei, kokosmelk

Kaasfondue Ⓥ

20.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

22.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

10.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

5.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

6.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten

6.00

Rauwkost salade van spitskool en komkommer

5.00

Desserts

Coupe brownie

10.00

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Tulipe au chocolat

11.00

tulp van chocolade, citroen roomijs, passievruchtcrème

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Scroppino ( ook alcoholvrij verkrijgbaar)

11.00

citroensorbetijs, prosecco, en wodka

Pistache lava cake

12.00

pistache, yoghurtmousse, abrikozen-amaretto crème

Kaasplankje

14.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

15.00

koffie of thee met kleine desserts

Hanze menu

Drie gangen menu 38.00

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

plantaardige room, gember

Saté van ossenhaas

satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui

Coupe brownie

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Buik menu

3- gangen keuze menu voor 44.00

Voorgerechten

Rundercarpaccio

truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

 

              of

Gerookte biet Ⓥ

geitenkaas, appelstroopmayo, rode biet chips, hummus van biet

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

 

              of

Mediterraanse roodbaarsfilet

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Desserts

Crème brûlée à l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

 

              of

Scroppino (ook alcoholvrij verkrijgbaar)

citroensorbet ijs, prosecco en wodka

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

5.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Frietjes

5.00

met sausjes

Saté van ossenhaas

14.00

satésaus met friet

Boeuf Bourguignon

14.00

runderstoofpot, spek, champignons en frietjes

Risotto

12.00

groene asperges, doperwten, parmezaan

Kinderijsje

5.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Franse uiensoep (glutenvrij)

8.00

met gruyère

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

8.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio à la truffe

14.00

truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

14.00

fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Coquilles

15.00

dadelcrème, en crème van pastinaak, rabarber en appel

Burrata Ⓥ

14.00

cherrytomaten salade, granaatappel, basilicumdressing

Tartaar van tonijn

15.00

olijven, haricots verts, kwartel ei, ansjovismayo, wasabischuim

Gerookte biet Ⓥ

14.00

geitenkaas, appelstroopmayo, rode biet chips, hummus van biet

Escargots gratinés

12.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

14.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Ossenhaas

28.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet

Saté van ossenhaas

24.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Kalfsentrecôte 250 gr.

28.00

chimichurri, en mousseline

Kalfswang

28.00

mals gekonfijte kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Lamshaasjes

28.00

lamshaasjes met saus van honing en tijm

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

Mediterraanse roodbaarsfilet

24.00

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Risotto Ⓥ

18.00

groene asperge, doperwten, groene pepers, parmezaanschuim

Desserts

Coupe brownie

10.00

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Scroppino ( ook alcoholvrij verkrijgbaar)

11.00

citroensorbetijs, prosecco, en wodka

Pistache lava cake

12.00

pistache, yoghurtmousse, abrikozen-amaretto crème

Café gourmand

15.00

koffie of thee met kleine desserts

Kaasplankje

12.00

4 soorten kaas met chutney, noten

Veganistisch

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep Ⓥ

8.00

plantaardige room, gember

Hoofdgerechten

Rendang van spitskool Ⓥ

18.00

rijst, atjar, kokosmelk

Risotto Ⓥ

18.00

groene asperges, doperwten, groene pepers

Dessert

Scroppino ( ook alcoholvrij verkrijgbaar)

11.00

citroensorbetijs, prosecco, en wodka

Groepsmenu

3 - gangen keuze menu voor €45,- incl. bijgerechten

Voorgerechten

Franse uiensoep

met een gegratineerd kaasbroodje

Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm

plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd

Rundercarpaccio à la truffe

truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Gamba’s

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Gerookte biet Ⓥ

geitenkaas, appelstroopmayo, rode biet chips, hummus van biet

Hoofdgerechten

Rendang van spitskool Ⓥ

rijst, atjar, sambal ei, kokosmelk, en naanbrood

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien

Saté van ossenhaas

satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui

Mediterraanse roodbaarsfilet

roodbaarsfilet met olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Risotto Ⓥ

groene asperges. doperwten, groene pepers, parmezaanschuim

Desserts

Scroppino (ook alcoholvrij verkrijgbaar)

citroensorbet ijs, prosecco, wodka

Coupe brownie

karamel, peccannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Crème brûlée á l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Willemskade 6 Zwolle