Menu

Voorgerechten

Wisselende seizoenssoep

10.00

wisselende soep uit het seizoen

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

10.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio

15.00

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi

Eendenrillette

16.00

crème van kastanje, pastinaak, beukenzwam en kerrie

Gerookte biet Ⓥ

14.00

geitenkaas, appelstroopmayo,  hummus van biet

Champignons Dordogne Ⓥ

14.00

kastanje champignons, eekhoorntjesbrood en knoflooksaus

Escargots gratinés

14.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

16.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Tussengerechten

Coquilles

16.00

dadelcrème, pastinaak

Ravioli van knolselderij Ⓥ

16.00

duxelle, bouillon van paddenstoel en olie van prei

Rouleau

16.00

gevogelte, jus de veau, crème van wortel

Hoofdgerechten

Steak au poivre

30.00

steak gesneden van de picanha, geserveerd met pepersaus

Saté van kippendij

20.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Hertenbiefstuk

28.00

hete bliksem, portjus, stoofpeer

Runderwang

25.00

mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau

Confit de canard

22.00

pastinaak, jus van citroentijm, spruiten

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoof, rode wijn, spek, champignons, rijst

Zeebaars

25.00

crème van wortel, zwarte knoflook, mousseline

Zalmfilet

24.00

op de huid gebakken zalm, citroen ravioli en een saus van pernod

Stoof van zoete aardappel Ⓥ

18.00

komijn, spinazie, pompoen, hazelnoot

Quiche Ⓥ

18.00

geitenkaas, spinazie, pompoen, hazelnoot

Kaasfondue Ⓥ

20.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

22.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

12.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

5.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

6.00

Salade met kruidendressing

4.00

Geroosterde groenten

7.00

Gebakken spruiten met spek

7.00

Desserts

Coupe brownie

10.00

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Gepocheerde peer

12.00

macadamia crumble, crème anglaise, karamel ijs

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Parfait van hazelnoot

12.00

oreo crumble, gel van appel en limoen, karamel met miso

Cheesecake

12.00

stroop van kweepeer

Kaasplankje

16.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

15.00

koffie of thee met kleine desserts

Hanze menu

Drie gangen menu 38.00

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

plantaardige room, gember

Saté van kippendij

satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui

Coupe brownie

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Buik menu

3- gangen keuze menu voor 44.00

Voorgerechten

Rundercarpaccio

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

 

              of

Gerookte biet Ⓥ

geitenkaas, appelstroopmayo,  hummus van biet

Hoofdgerechten

Confit de canard

pastinaak, jus van citroentijm, spruiten

 

              of

Zeebaars

crème van wortel, zwarte knoflook, mousseline

Desserts

Crème brûlée à l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

 

              of

Gepocheerde peer

macadamia crumble, crème anglaise, karamel ijs

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

6.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Frietjes

6.00

met sausjes

Saté van kippendij

14.00

satésaus met friet

Boeuf Bourguignon

14.00

runderstoofpot, spek, champignons en frietjes

Quiche

12.00

geitenkaas, spinazie, pompoen, hazelnoot

Kinderijsje

6.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Wisselende seizoenssoep

10.00

wisselende soep uit het seizoen

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

10.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio

15.00

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Eendenrillette

16.00

crème van kastanje, pastinaak, beukenzwam en kerrie

Gerookte biet Ⓥ

14.00

geitenkaas, appelstroopmayo,  hummus van biet

Champignons Dordogne Ⓥ

14.00

kastanje champignons, eekhoorntjesbrood en knoflooksaus

Escargots gratinés

14.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

16.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Steak au poivre

30.00

steak gesneden van de picanha, geserveerd met pepersaus

Saté van kippendij

20.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Hertenbiefstuk

28.00

hete bliksem, portjus, stoofpeer

Runderwang

25.00

mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau

Confit de canard

22.00

pastinaak, jus van citroentijm, spruiten

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoof, rode wijn, spek, champignons, rijst

Zeebaars

25.00

crème van wortel, zwarte knoflook, mousseline

Stoof van zoete aardappel Ⓥ

18.00

komijn, spinazie, pompoen, hazelnoot

Desserts

Coupe brownie

10.00

karamel, pecannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Gepocheerde peer

12.00

macadamia crumble, crème anglaise, karamel ijs

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Café gourmand

15.00

koffie of thee met kleine desserts

Kaasplankje

16.00

4 soorten kaas met chutney, noten

Parfait van hazelnoot

12.00

gel van appel en limoen, karamel met miso

Veganistisch

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep Ⓥ

10.00

plantaardige room, gember

Ravioli van knolselderij Ⓥ

16.00

duxelle, bouillon van paddenstoel en olie van prei

Hoofdgerechten

Stoof van zoete aardappel Ⓥ

18.00

komijn, spinazie, gember, linzen, rijst

Groepsmenu

3 - gangen keuze menu voor €45,- incl. bijgerechten

Voorgerechten

Wisselende seizoenssoep

wisselende soep uit het seizoen

Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm

plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd

Rundercarpaccio

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Gamba’s

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Gerookte biet Ⓥ

geitenkaas, appelstroopmayo,  hummus van biet

Hoofdgerechten

Zalmfilet

op de huid gebakken, citroen ravioli, saus van pernod

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien

Saté van kippendij

satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui

Zeebaars

crème van wortel, zwarte knoflook en mousseline

Stoof van zoete aardappel Ⓥ

komijn, spinazie, gember, linzen, rijst en naanbrood

Desserts

Gepocheerde peer

macadamia crumble, crème anglaise en karamel ijs

Coupe brownie

karamel, peccannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom

Crème brûlée á l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Willemskade 6 Zwolle