Menu

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

10.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio van gerookte lende

17.00

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijngesneden bavette, cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Gepocheerde zalm

16.00

groene asperge, doperwten, tijgermelk, redmeat radijs

Gerookte eendenborst

16.00

mandarijn mayonaise, frisée, rettich

Kalf ribvingers

16.00

baby mais, koningsoester, paprika, sweet & spicy

Tartaar van tomaat Ⓥ

14.00

cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Escargots gratinés

14.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

16.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Tournedos Rossini

36.00

ganzenlever, spinazie, truffeljus, mousseline, brioche

Brochette au poivre

24.00

spies van gemarineerde runderhaas, mais ribs, pepersaus

Hoenderfilet à la Normande

24.00

calvados-appelsaus, pommes fondant, spek

Zalmfilet met kruidenkorst

24.00

mosterd-dillesaus, geroosterde aardappel

Eendenborstfilet

25.00

port-bramenjus, pastinaakpuree, geglaceerde wortel

Vangst van de Urker kotter

Dagprijs

wisselende visvangst van onze visser op Urk

Runderwang

25.00

mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau en pinda

Chou-fleur au beurre Ⓥ

18.00

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum

Kaasfondue Ⓥ

20.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

22.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

12.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

5.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

6.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten met kaasroomsaus

7.00

Desserts

Dame blanche

10.00

parfait van vanille, sponscake, chocoladesaus, chocolade crumble

Kokos coupe

10.00

kokos-bastogne crumble, crème van kokos, raffaello, kokosmakronen

Appeltaart

10.00

amandelen, abrikozen confiture, slagroom, kaneelijs

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Kaasplankje

16.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

16.00

koffie of thee met kleine desserts

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

6.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Frietjes

6.00

met sausjes

Zalmfilet met kruidenkorst

16.00

mosterd-dillesaus, geroosterde aardappel

Spies van runderhaas 100 gram

16.00

gemarineerde runderhaas, frites

Chou-fleur au beurre

14.00

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum (let op licht pittig)

Kinderijsje

8.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

10.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio van gerookte lende

17.00

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

16.00

fijngesneden bavette, cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Gepocheerde zalm

16.00

groene asperge, doperwten, tijgermelk, redmeat radijs

Gerookte eendenborst

16.00

mandarijn mayonaise, frisée, rettich

Kalf ribvingers

16.00

baby mais, koningsoester, paprika, sweet & spicy

Tartaar van tomaat Ⓥ

14.00

cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Escargots gratinés

14.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

16.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Hoofdgerechten

Tournedos Rossini

36.00

ganzenlever, spinazie, truffeljus, mousseline

Brochette au poivre

24.00

spies van gemarineerde runderhaas, mais ribs, pepersaus

Hoenderfilet à la Normande

24.00

calvados-appelsaus, pommes fondant, spek

Eendenborstfilet

25.00

port-bramenjus, pastinaakpuree, geglaceerde wortel

Runderwang

25.00

mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau en pinda

Chou-fleur au beurre Ⓥ

18.00

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum

Desserts

Crème brûlée á l’orange

10.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Dame blanche

10.00

parfait van vanille, chocoladesaus

Café gourmand

16.00

koffie of thee met kleine desserts

Kaasplankje

16.00

4 soorten kaas met chutney, noten

Veganistisch

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep Ⓥ

10.00

plantaardige room, gember

Groepsmenu

3 - gangen keuze menu voor €45,- incl. bijgerechten

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm

plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd

Rundercarpaccio

basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Gamba’s

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Tartaar van tomaat Ⓥ

cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Hoofdgerechten

Runderwang

gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau, pinda

Brochette au poivre

spies van gemarineerde runderhaas, mais ribs, en pepersaus

Hoenderfilet à la Normande

calvados-appelsaus, pommes fondant, spek

Zalmfilet met kruidenkorst

mosterd-dillesaus, geroosterde aardappel

Chou-fleur au beurre Ⓥ

bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum

Desserts

Crème brûlée á l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Dame blanche

parfait van vanille, sponscake, chocoladesaus, chocolade crumble

Appeltaart

amandelen, abrikozen confiture, slagroom en kaneelijs

Willemskade 6 Zwolle