Menu

Voorgerechten

Vloerbrood met aioli Ⓥ

5.00

eerste portie wordt u aangeboden door het huis

Franse uiensoep

7.00

met een gegratineerd kaasbroodje

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

7.00

plantaardige room, gember

Pompoensoep Ⓥ

7.00

flespompoen, gember, plantaardige room, hazelnootolie

Rundercarpaccio à la truffe

14.00

truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

14.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi

Vitello Tonnato

14.00

rosé gegaarde kalfsmuis, espuma van tonijn, kappertjes en rucola

Coquilles

15.00

dadelcrème, en crème van pastinaak

Burrata Ⓥ

14.00

gerookte rode biet, paprika, rode ui en linzen

Tataki van tonijn

15.00

mango, sesamkletskoppen, limoenmayonaise, wakame salade

Escargots gratinés

12.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

12.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Pompoen Ⓥ

12.00

geroosterde pompoen, bleu d’auvergne, pompoenpitten, pompoenolie

Tarte flambée keuze uit:

14.00
  • wildzwijnrookworst, gerookte kaas, rode ui, roze zuurkool
  • stoofperen, bleu d’auvergne, gerookte amandelen, portstroop

Hoofdgerechten

Ossenhaas

28.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet

Saté van ossenhaas

22.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Confit de canard

24.00

gekonfijte eendenbout, rode port jus, zuurkool, crème van rode biet

Ibericowang

26.00

mals gekonfijte Ibericowang, mousseline van truffel en knolselderij

Hertenstoof

26.00

stoof van Nederlandse boerderij hert, bockbier, spek, beukenzwam

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

Mediterraanse roodbaarsfilet

22.00

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Paddenstoelen risotto (+wildzwijn rookworst 5)

18.00

gebakken beukenzwam, champignons, shitake, truffelolie, parmezaan

Ravioli met aubergine, (+ zalmfilet 6)

18.00

spinazie roomsaus, gepofte cherrytomaten

Rendang van spitskool Ⓥ

18.00

rijst, atjar, sambal ei, kokosmelk

Kaasfondue Ⓥ

18.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

20.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

10.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

5.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

6.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten

6.00

Krieltjes uit de oven met kruiden en zeezout

5.00

Desserts

Chocolade taartje

9.00

gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom

Appel cobbler

9.00

appel, kaneel, crumble, vanille ijs, slagroom

Crème brûlée á l’orange

9.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Cafe tombé

9.00

moccamouse, crumble, chocolade bros, tiramisu ijs

Proeverij van raw cakes

9.00

tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade

Kaasplankje

12.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

14.00

koffie of thee met kleine desserts

Mille feuille

10.00

mangocrème, kokoscrème en passievruchtgel

Hanze menu

Drie gangen menu 32.00

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

plantaardige room, gember

Saté van ossenhaas

satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui

Café tombé

moccamouse, crumble, pure chocolade bros en tiramisu ijs

Buik menu

3- gangen keuze menu voor 38.00

Voorgerechten

Rundercarpaccio

truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

 

              of

Burrata Ⓥ

gerookte rode biet, paprika, rode ui, linzen

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

 

              of

Mediterraanse roodbaarsfilet

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Desserts

Crème brûlée à l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

 

              of

Mille feuille

mangocrème, kokoscrème, passievrucht gel

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

5.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Frietjes

5.00

met sausjes

Zalmfilet

14.00

gebakken zalmfilet met frietjes

Saté van ossenhaas

14.00

satésaus met friet

Ravioli met aubergine

12.00

spinazie roomsaus, gepofte tomaten

Boeuf Bourguignon

14.00

runderstoofpot, spek, champignons en frietjes

Kinderijsje

5.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Franse uiensoep (glutenvrij)

7.00

met gruyère

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

7.00

plantaardige room, gember

Pompoensoep Ⓥ

7.00

flespompoen, gember, plantaardige room, hazelnootolie

Rundercarpaccio à la truffe

14.00

truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

14.00

fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Vitello Tonnato

14.00

rosé gegaarde kalfsmuis, espuma van tonijn, kappertjes en rucola

Coquilles

15.00

dadelcrème, en crème van pastinaak

Burrata Ⓥ

14.00

gerookte rode biet, paprika, rode ui en linzen

Escargots gratinés

12.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

12.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Pompoen Ⓥ

12.00

geroosterde pompoen, bleu d’auvergne, pompoenpitten, pompoenolie

Hoofdgerechten

Ossenhaas

28.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet

Confit de canard

24.00

gekonfijte eendenbout, rode port jus, zuurkool, crème van rode biet

Ibericowang

26.00

mals gekonfijte Ibericowang, mousseline van truffel en knolselderij

Boeuf Bourguignon

24.00

Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline

Mediterraanse roodbaarsfilet

22.00

roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Paddenstoelen risotto (+wildzwijn rookworst 5)

18.00

gebakken beukenzwam, champignons, shitake, truffelolie, parmezaan

Desserts

Chocolade taartje

9.00

gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom

Crème brûlée á l’orange

9.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Proeverij van raw cakes

9.00

tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade

Café gourmand

14.00

koffie of thee met kleine desserts

Kaasplankje

12.00

4 soorten kaas met chutney, noten

Veganistisch

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, gember

Pompoensoep Ⓥ

7.00

flespompoen, gember, plantaardige room, hazelnootolie

Hoofdgerechten

Rendang van spitskool

18.00

rijst, atjar, kokosmelk

Paddenstoelen risotto Ⓥ

18.00

gebakken beukenzwam, paddenstoelen, shitake, truffelolie

Dessert

Proeverij van raw cakes

9.00

tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade

Groepsmenu

3 - gangen keuze menu voor €45,- incl. bijgerechten

Voorgerechten

Franse uiensoep

met een gegratineerd kaasbroodje

Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm

plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd

Rundercarpaccio à la truffe

truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Gamba’s

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Burrata

rode biet, balsamico, gerookte paprika, linzen

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien

Saté van ossenhaas

satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui

Mediterraanse roodbaarsfilet

roodbaarsfilet met olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten

Paddenstoelen risotto

gebakken beukenzwam, champignons, shitake, truffelolie en parmezaan

Ravioli met aubergine

spinazieroomsaus, gepofte cherrytomaten

Desserts

Chocolade taartje

gezouten karamel, pecannoten, dulce de leche ijs en slagroom

Café tombé

moccamousse, crumble, chocolade bros, tiramisu ijs

Crème brûlée á l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Willemskade 6 Zwolle