eerste portie wordt u aangeboden door het huis
Voorgerechten
Franse uiensoep
met een gegratineerd kaasbroodje
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Pompoensoep Ⓥ
flespompoen, gember, plantaardige room, hazelnootolie
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi
Vitello Tonnato
rosé gegaarde kalfsmuis, espuma van tonijn, kappertjes en rucola
Coquilles
dadelcrème, en crème van pastinaak
Burrata Ⓥ
gerookte rode biet, paprika, rode ui en linzen
Tataki van tonijn
mango, sesamkletskoppen, limoenmayonaise, wakame salade
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Pompoen Ⓥ
geroosterde pompoen, bleu d’auvergne, pompoenpitten, pompoenolie
Tarte flambée keuze uit:
- wildzwijnrookworst, gerookte kaas, rode ui, roze zuurkool
- stoofperen, bleu d’auvergne, gerookte amandelen, portstroop
Hoofdgerechten
Ossenhaas
ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui
Confit de canard
gekonfijte eendenbout, rode port jus, zuurkool, crème van rode biet
Ibericowang
mals gekonfijte Ibericowang, mousseline van truffel en knolselderij
Hertenstoof
stoof van Nederlandse boerderij hert, bockbier, spek, beukenzwam
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Paddenstoelen risotto (+wildzwijn rookworst 5)
gebakken beukenzwam, champignons, shitake, truffelolie, parmezaan
Ravioli met aubergine, (+ zalmfilet 6)
spinazie roomsaus, gepofte cherrytomaten
Rendang van spitskool Ⓥ
rijst, atjar, sambal ei, kokosmelk
Kaasfondue Ⓥ
met salade, groenten en brood
Kaasfondue met blauwe kaasⓋ
met salade, groenten, en brood
Charcuterie
diverse vleeswaren voor in de kaasfondue
Bijgerechten
Friet met huisgemaakte mayo
Zoete aardappelfriet met truffelmayo
Salade met kruidendressing
Warme groenten
Krieltjes uit de oven met kruiden en zeezout
Desserts
Chocolade taartje
gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom
Appel cobbler
appel, kaneel, crumble, vanille ijs, slagroom
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Cafe tombé
moccamouse, crumble, chocolade bros, tiramisu ijs
Proeverij van raw cakes
tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade
Kaasplankje
4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Mille feuille
mangocrème, kokoscrème en passievruchtgel
Hanze menu
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui
Café tombé
moccamouse, crumble, pure chocolade bros en tiramisu ijs
Buik menu
Voorgerechten
Rundercarpaccio
truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
of
Burrata Ⓥ
gerookte rode biet, paprika, rode ui, linzen
Hoofdgerechten
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline
of
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Desserts
Crème brûlée à l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
of
Mille feuille
mangocrème, kokoscrème, passievrucht gel
Kindergerechten
Crêpe Ⓥ
pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella
Frietjes
met sausjes
Zalmfilet
gebakken zalmfilet met frietjes
Saté van ossenhaas
satésaus met friet
Ravioli met aubergine
spinazie roomsaus, gepofte tomaten
Boeuf Bourguignon
runderstoofpot, spek, champignons en frietjes
Kinderijsje
twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren
Glutenvrij
Voorgerechten
Franse uiensoep (glutenvrij)
met gruyère
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Pompoensoep Ⓥ
flespompoen, gember, plantaardige room, hazelnootolie
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Vitello Tonnato
rosé gegaarde kalfsmuis, espuma van tonijn, kappertjes en rucola
Coquilles
dadelcrème, en crème van pastinaak
Burrata Ⓥ
gerookte rode biet, paprika, rode ui en linzen
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Pompoen Ⓥ
geroosterde pompoen, bleu d’auvergne, pompoenpitten, pompoenolie
Hoofdgerechten
Ossenhaas
ossenhaas geserveerd met gepofte knoflookjus, mousseline, crème van rode biet
Confit de canard
gekonfijte eendenbout, rode port jus, zuurkool, crème van rode biet
Ibericowang
mals gekonfijte Ibericowang, mousseline van truffel en knolselderij
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot, rode wijn, spek, champignons, mousseline
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet, olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Paddenstoelen risotto (+wildzwijn rookworst 5)
gebakken beukenzwam, champignons, shitake, truffelolie, parmezaan
Desserts
Chocolade taartje
gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Proeverij van raw cakes
tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Kaasplankje
4 soorten kaas met chutney, noten
Veganistisch
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep Ⓥ
plantaardige room, gember
Pompoensoep Ⓥ
flespompoen, gember, plantaardige room, hazelnootolie
Hoofdgerechten
Rendang van spitskool
rijst, atjar, kokosmelk
Paddenstoelen risotto Ⓥ
gebakken beukenzwam, paddenstoelen, shitake, truffelolie
Dessert
Proeverij van raw cakes
tiramisu, limoen & mango, chocolade & hazelnoot, kokos & chocolade
Groepsmenu
Voorgerechten
Franse uiensoep
met een gegratineerd kaasbroodje
Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm
plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Burrata
rode biet, balsamico, gerookte paprika, linzen
Hoofdgerechten
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet met olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Paddenstoelen risotto
gebakken beukenzwam, champignons, shitake, truffelolie en parmezaan
Ravioli met aubergine
spinazieroomsaus, gepofte cherrytomaten
Desserts
Chocolade taartje
gezouten karamel, pecannoten, dulce de leche ijs en slagroom
Café tombé
moccamousse, crumble, chocolade bros, tiramisu ijs
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel