Menu

Voorgerechten

Vloerbrood met aioli Ⓥ

5.00

eerste portie wordt u aangeboden door het huis

Franse uiensoep

7.00

met een gegratineerd kaasbroodje

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

7.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio

13.00

huisgemaakte pesto, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

14.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi

Vitello Tonnato

14.00

rosé gegaarde kalfsmuis, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola

Coquilles

15.00

dadelcrème, waldorfsalade

Zalm graved lax

15.00

gemarineerde zalm, dille, wasabi mayo, wakame salade

Burrata Ⓥ

14.00

perzik, tomaten, granaatappel en basilicum

Tarte flambée keuze uit: spek, zalm of olijf/paprika

10.00

crème fraîche, rode ui, prei, gruyère

Escargots gratinés

12.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

12.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Feta Ⓥ

12.00

met olijven, zongedroogde tomaten, cherrytomaten en basilicum

Hoofdgerechten

Canard à l’orange

25.00

rosé gebakken eendenborst, gekarameliseerde sinaasappelsaus

Ossenhaas

27.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflooksaus

Saté van ossenhaas

22.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Kalfswang

27.00

mals gestoofde kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Coq au vin

20.00

gestoofde kippendij, witte wijn, room, spek, champignons, krieltjes

Citroenrisotto met zalm

24.00

op de huid gebakken zalm, citroen, groene peper en parmezaan

Gebakken sliptong

25.00

roomboter en citroen

Vegan burger Ⓥ

16.00

met vegan cheddar, vegan bacon, gebakken uien en sriracha mayo

Ravioli champignons en truffel Ⓥ

18.00

saus van beukenzwam, paddenstoelen, truffelolie

Kaasfondue Ⓥ

18.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

20.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

8.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

5.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

6.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten

6.00

Krieltjes uit de oven met kruiden en zeezout

5.00

Desserts

Chocolade taartje

9.00

gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom

Citroentaart in een glas

9.00

crumble van boterkoek, citroencurd, gebrande meringue

Cafe tombé

9.00

moccamouse, crumble, pure chocolade bros, tiramisu ijs

Sorbet

9.00

granaatappel, dragonfruit, perzik sorbetijs en pistache

Crème brûlée á l’orange

9.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Kaasplankje

12.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

14.00

koffie of thee met kleine desserts

Hanze menu

Drie gangen menu 32.00

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

plantaardige room, gember

Saté van ossenhaas

satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui

Café tombé

moccamouse, crumble, pure chocolade bros en tiramisu ijs

Buik menu

3- gangen keuze menu voor 38.00

Voorgerechten

Rundercarpaccio

huisgemaakte pesto, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

 

              of

Burrata Ⓥ

perzik, tomaten, granaatappel en basilicum

Hoofdgerechten

Coq au vin

gestoofde kippendij, witte wijn, room, spek, champignons, krieltjes

 

              of

Ravioli champignons en truffel

saus van beukenzwam, paddenstoelen en truffelolie

Desserts

Crème brûlée à l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

 

              of

Citroentaart in een glas

crumble van boterkoek, citroencurd en gebrande meringue

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

5.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Frietjes

5.00

met sausjes

Kindersaté

14.00

satésaus met friet

Ravioli champignons en truffel

11.00

saus van beukenzwam, paddenstoelen en truffelolie

Coq au vin

14.00

gestoofde kippendij, room, spek, champignons en frietjes

Kinderijsje

5.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Franse uiensoep (glutenvrij)

7.00

met gruyère

Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm

7.00

plantaardige room, gember

Rundercarpaccio

13.00

huisgemaakte pesto, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

14.00

fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels

Vitello Tonnato

14.00

rosé gegaarde kalfsmuis, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola

Coquilles

15.00

dadelcrème, waldorfsalade

Zalm graved lax

15.00

gemarineerde zalm, dille, wasabi mayo, wakame salade

Burrata Ⓥ

14.00

perzik, tomaten, granaatappel en basilicum

Escargots gratinés

12.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

12.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Feta Ⓥ

12.00

met olijven, zongedroogde tomaten, cherrytomaten en basilicum

Hoofdgerechten

Canard à l’orange

25.00

rosé gebakken eendenborst, gekarameliseerde sinaasappelsaus

Ossenhaas

27.00

ossenhaas geserveerd met gepofte knoflooksaus

Kalfswang

27.00

mals gestoofde kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Coq au vin

20.00

gestoofde kippendij, witte wijn, room, spek, champignons, krieltjes

Citroenrisotto met zalm

24.00

op de huid gebakken zalm, citroen, groene peper en parmezaan

Gebakken sliptong

25.00

roomboter en citroen

Desserts

Chocolade taartje

9.00

gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom

Sorbet

9.00

granaatappel, dragonfruit, perzik sorbetijs en pistache

Crème brûlée á l’orange

9.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Café gourmand

14.00

koffie of thee met kleine desserts

Kaasplankje

12.00

4 soorten kaas met chutney, noten

Veganistisch

Voorgerechten

Zwolsche mosterdsoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, gember

Hoofdgerechten

Ravioli Ⓥ

18.00

met doperwten

Vegan burger Ⓥ

16.00

met vegan cheddar, vegan bacon, gebakken uien en sriracha mayo

Citroenrisotto Ⓥ

17.00

citroen, groene peper

Dessert

Sorbet

9.00

granaatappel, dragonfruit, perzik sorbetijs en pistache

Dranken

Bieren

Hertog Jan

3.00

Stevig goudblond bier, volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. (5,1%)

  • Van de Tap

Hertog Jan 0.0

3.00

De verfrissende smaak van Hertog Jan met 0% alcohol. (0.0%)

Leffe Blond

4.00

een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert. (6,6%)

  • Van de Tap

Leffe Bruin

4.00

een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak van caramel, beide te danken aan de donkergebrande mout. (6,5%)

Leffe Tripel

5.00

een traditioneel, hoogblond abdijbier dat nagist op de fles, en heeft een rijkgeschakeerd aroma. (8,5%)

La Trappe Wit

3.75

goed doordrinkbare, bruisende en frisse dorstlesser. Zacht moutig met lichte zuren, kruidigheid en een prikkelende afdronk. (5,5%)

Jopen Non-IPA

4.75

alcohol arme IPA. Smaakvol en fruitig met een flinke hoeveelheid hop. (0.3%)

Jopen Mooie Nel IPA

5.25

fris, fruitig met een flinke dosis bitterheid. (6.5%)

La Trappe Isid’or

5.00

amberkleurig trappistenbier. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutig karamel. (7,5%)

Mousserend

Cava Idillicum

5.00 glas, 25.00 fles 750ml

Dominio de la Vega

breed, aromatisch, bloemig

Witte wijnen

Bergerac Moulleux

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Château Haute Fonrousse

Zoete, levendige wijn met een fruitig karakter. Een perfecte balans tussen zoete en frisse tonen. Bij kip, vleesgerechten en kaasfondue.

Les Magiciens Blanc

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Onze huiswijn, fris, zacht en toegankelijk

Villa Victoire Chardonnay

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

Vol, hout en goede zuren

Picpoul de Pinet

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Roussilon

Ziltig, toegankelijk en levendig

Viognier

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Roussilon

typisch, zacht en bloemig

Petit Roque Blanc

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Rousillon

elegant, fruitig en fris 

Le Colombier Sauvignon

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Loire-Touraine

strak, tropisch, fris

Rosé

Les Magiciens Rosé

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Languedoc-Rousillon

sappig, aardbei en kersen

Rode wijnen

Les Magiciens Rouge

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Languedoc-Roussilon

Kruidig, aromatisch, zachte tannine 

Merlot

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

zwoel, sappig en elegant

Syrah

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

zwarte peper, kersen, en zachte tannines 

Villa Closalis Carignan

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

Krachtpatser, donker fruit en heeft body 

Clos des Roques

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Languedoc-Rousillon

kruidig, veel sap, mooie tannine

Cotes de Bordeaux

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

klassiek, peper en zacht

Chateau Mandirac Corbieres

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Languedoc-Rousillon

blend van Grenache, Merlot en Syrah, spicy en krachtig

Willemskade 6 Zwolle