eerste portie wordt u aangeboden door het huis
Voorgerechten
Franse uiensoep
met een gegratineerd kaasbroodje
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Rundercarpaccio
huisgemaakte pesto, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi
Vitello Tonnato
rosé gegaarde kalfsmuis, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola
Coquilles
dadelcrème, waldorfsalade
Zalm graved lax
gemarineerde zalm, dille, wasabi mayo, wakame salade
Burrata Ⓥ
perzik, tomaten, granaatappel en basilicum
Tarte flambée keuze uit: spek, zalm of olijf/paprika
crème fraîche, rode ui, prei, gruyère
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Feta Ⓥ
met olijven, zongedroogde tomaten, cherrytomaten en basilicum
Hoofdgerechten
Canard à l’orange
rosé gebakken eendenborst, gekarameliseerde sinaasappelsaus
Ossenhaas
ossenhaas geserveerd met gepofte knoflooksaus
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui
Kalfswang
mals gestoofde kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij
Coq au vin
gestoofde kippendij, witte wijn, room, spek, champignons, krieltjes
Citroenrisotto met zalm
op de huid gebakken zalm, citroen, groene peper en parmezaan
Gebakken sliptong
roomboter en citroen
Vegan burger Ⓥ
met vegan cheddar, vegan bacon, gebakken uien en sriracha mayo
Ravioli champignons en truffel Ⓥ
saus van beukenzwam, paddenstoelen, truffelolie
Kaasfondue Ⓥ
met salade, groenten en brood
Kaasfondue met blauwe kaasⓋ
met salade, groenten, en brood
Charcuterie
diverse vleeswaren voor in de kaasfondue
Bijgerechten
Friet met huisgemaakte mayo
Zoete aardappelfriet met truffelmayo
Salade met kruidendressing
Warme groenten
Krieltjes uit de oven met kruiden en zeezout
Desserts
Chocolade taartje
gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom
Citroentaart in een glas
crumble van boterkoek, citroencurd, gebrande meringue
Cafe tombé
moccamouse, crumble, pure chocolade bros, tiramisu ijs
Sorbet
granaatappel, dragonfruit, perzik sorbetijs en pistache
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Kaasplankje
4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Hanze menu
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal ei, atjar en gefrituurde ui
Café tombé
moccamouse, crumble, pure chocolade bros en tiramisu ijs
Buik menu
Voorgerechten
Rundercarpaccio
huisgemaakte pesto, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
of
Burrata Ⓥ
perzik, tomaten, granaatappel en basilicum
Hoofdgerechten
Coq au vin
gestoofde kippendij, witte wijn, room, spek, champignons, krieltjes
of
Ravioli champignons en truffel
saus van beukenzwam, paddenstoelen en truffelolie
Desserts
Crème brûlée à l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
of
Citroentaart in een glas
crumble van boterkoek, citroencurd en gebrande meringue
Kindergerechten
Crêpe Ⓥ
pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella
Frietjes
met sausjes
Kindersaté
satésaus met friet
Ravioli champignons en truffel
saus van beukenzwam, paddenstoelen en truffelolie
Coq au vin
gestoofde kippendij, room, spek, champignons en frietjes
Kinderijsje
twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren
Glutenvrij
Voorgerechten
Franse uiensoep (glutenvrij)
met gruyère
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Rundercarpaccio
huisgemaakte pesto, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijngesneden bavette, cornichons, kwartei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Vitello Tonnato
rosé gegaarde kalfsmuis, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola
Coquilles
dadelcrème, waldorfsalade
Zalm graved lax
gemarineerde zalm, dille, wasabi mayo, wakame salade
Burrata Ⓥ
perzik, tomaten, granaatappel en basilicum
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Feta Ⓥ
met olijven, zongedroogde tomaten, cherrytomaten en basilicum
Hoofdgerechten
Canard à l’orange
rosé gebakken eendenborst, gekarameliseerde sinaasappelsaus
Ossenhaas
ossenhaas geserveerd met gepofte knoflooksaus
Kalfswang
mals gestoofde kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij
Coq au vin
gestoofde kippendij, witte wijn, room, spek, champignons, krieltjes
Citroenrisotto met zalm
op de huid gebakken zalm, citroen, groene peper en parmezaan
Gebakken sliptong
roomboter en citroen
Desserts
Chocolade taartje
gezouten karamel, pecannoten, vanille ijs en slagroom
Sorbet
granaatappel, dragonfruit, perzik sorbetijs en pistache
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Kaasplankje
4 soorten kaas met chutney, noten
Veganistisch
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep Ⓥ
plantaardige room, gember
Hoofdgerechten
Ravioli Ⓥ
met doperwten
Vegan burger Ⓥ
met vegan cheddar, vegan bacon, gebakken uien en sriracha mayo
Citroenrisotto Ⓥ
citroen, groene peper
Dessert
Sorbet
granaatappel, dragonfruit, perzik sorbetijs en pistache