plantaardige room, gember
Voorgerechten
Rundercarpaccio van gerookte lende
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijngesneden bavette, cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Gepocheerde zalm
groene asperge, doperwten, tijgermelk, redmeat radijs
Gerookte eendenborst
mandarijn mayonaise, frisée, rettich
Kalf ribvingers
baby mais, koningsoester, paprika, sweet & spicy
Tartaar van tomaat Ⓥ
cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Hoofdgerechten
Tournedos Rossini
ganzenlever, spinazie, truffeljus, mousseline, brioche
Brochette au poivre
spies van gemarineerde runderhaas, mais ribs, pepersaus
Hoenderfilet à la Normande
calvados-appelsaus, pommes fondant, spek
Zalmfilet met kruidenkorst
mosterd-dillesaus, geroosterde aardappel
Eendenborstfilet
port-bramenjus, pastinaakpuree, geglaceerde wortel
Vangst van de Urker kotter
wisselende visvangst van onze visser op Urk
Runderwang
mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau en pinda
Chou-fleur au beurre Ⓥ
bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum
Kaasfondue Ⓥ
met salade, groenten en brood
Kaasfondue met blauwe kaasⓋ
met salade, groenten, en brood
Charcuterie
diverse vleeswaren voor in de kaasfondue
Bijgerechten
Friet met huisgemaakte mayo
Zoete aardappelfriet met truffelmayo
Salade met kruidendressing
Warme groenten met kaasroomsaus
Desserts
Dame blanche
parfait van vanille, sponscake, chocoladesaus, chocolade crumble
Kokos coupe
kokos-bastogne crumble, crème van kokos, raffaello, kokosmakronen
Appeltaart
amandelen, abrikozen confiture, slagroom, kaneelijs
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Kaasplankje
4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Kindergerechten
Crêpe Ⓥ
pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella
Frietjes
met sausjes
Zalmfilet met kruidenkorst
mosterd-dillesaus, geroosterde aardappel
Spies van runderhaas 100 gram
gemarineerde runderhaas, frites
Chou-fleur au beurre
bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum (let op licht pittig)
Kinderijsje
twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren
Glutenvrij
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep vega, spek of zalm
plantaardige room, gember
Rundercarpaccio van gerookte lende
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Steak tartaar van gerookte bavette
fijngesneden bavette, cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Gepocheerde zalm
groene asperge, doperwten, tijgermelk, redmeat radijs
Gerookte eendenborst
mandarijn mayonaise, frisée, rettich
Kalf ribvingers
baby mais, koningsoester, paprika, sweet & spicy
Tartaar van tomaat Ⓥ
cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Escargots gratinés
wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Hoofdgerechten
Tournedos Rossini
ganzenlever, spinazie, truffeljus, mousseline
Brochette au poivre
spies van gemarineerde runderhaas, mais ribs, pepersaus
Hoenderfilet à la Normande
calvados-appelsaus, pommes fondant, spek
Eendenborstfilet
port-bramenjus, pastinaakpuree, geglaceerde wortel
Runderwang
mals gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau en pinda
Chou-fleur au beurre Ⓥ
bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum
Desserts
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Dame blanche
parfait van vanille, chocoladesaus
Café gourmand
koffie of thee met kleine desserts
Kaasplankje
4 soorten kaas met chutney, noten
Veganistisch
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep Ⓥ
plantaardige room, gember
Groepsmenu
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm
plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd
Rundercarpaccio
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Tartaar van tomaat Ⓥ
cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Hoofdgerechten
Runderwang
gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau, pinda
Brochette au poivre
spies van gemarineerde runderhaas, mais ribs, en pepersaus
Hoenderfilet à la Normande
calvados-appelsaus, pommes fondant, spek
Zalmfilet met kruidenkorst
mosterd-dillesaus, geroosterde aardappel
Chou-fleur au beurre Ⓥ
bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum
Desserts
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Dame blanche
parfait van vanille, sponscake, chocoladesaus, chocolade crumble
Appeltaart
amandelen, abrikozen confiture, slagroom en kaneelijs