Menu

Voorgerechten

Vloerbrood met aioli Ⓥ

5.00

eerste portie wordt u aangeboden door het huis

Franse uiensoep

7.00

met een gegratineerd kaasbroodje

Pompoensoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, gember, rode peper, peterselieolie

Rundercarpaccio

12.00

huisgemaakte pesto, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

12.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi

Burrata Ⓥ

11.00

rode biet, pesto, padron pepers. gerookte paprika

Tarte flambée keuze uit: spek, zalm of vega

9.00

crème fraîche, rode ui, prei, gruyère

Escargots gratinés

10.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

11.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Geitenkaas Ⓥ

11.00

frisee, peer, compote, honing, gemengde noten, dadelvijgenazijn

Hoofdgerechten

Steak au poivre

25.00

steak van ossenhaas, geserveerd met klassieke pepersaus

Boeuf Bourguignon

18.00

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek en uien

Saté van ossenhaas

19.00

satésaus, sambal eitje, atjar, gefrituurde ui

Varkenshaas omwikkeld met pancetta

18.00

met saus van paddenstoelen

Kalfswang

25.00

mals gestoofde kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Confit de canard

18.00

gekonfijte eendenbout, jus van dadels, rode kool

Zalmfilet

19.00

geserveerd in een cajunroomsaus, paprika, tomaat

Dorade

19.00

op de huid gebakken doradefilet, antiboise

Stoofpotje van zoete aardappel Ⓥ

15.00

komijn, linzen, rijst (en naanbrood)

Spinazie-kaas quiche Ⓥ

16.00

geserveerd met seizoensgroenten

Risotto Ⓥ

16.00

pompoen, geitenkaas, krokante salie, pijnboompitten

Kaasfondue Ⓥ

16.00

met salade, groenten en brood

Kaasfondue met blauwe kaasⓋ

18.00

met salade, groenten, en brood

Charcuterie

7.00

diverse vleeswaren voor in de kaasfondue

Bijgerechten

Friet met huisgemaakte mayo

4.00

Zoete aardappelfriet met truffelmayo

5.00

Rijst met verse groene kruiden

4.00

Salade met kruidendressing

4.00

Warme groenten

5.00

Hete bliksem

5.00

Desserts

Chocolade taartje

8.00

gezouten karamel, pecannoten, slagroom

Cheesecake met kastanje

8.00

New York stijl cheesecake met kastanje crème, roomtoeven met gehakte kastanje

Crème brûlée á l’orange

8.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Tarte tatin van stoofpeer

8.00

geserveerd met kaneelijs en slagroom

Kaasplankje

10.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

14.00

koffie of thee met kleine desserts

Hanze menu

Drie gangen menu 28.00

Franse uiensoep

met gegratineerd kaasbroodje

Boeuf Bourguignon

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek en uien

Chocolade taartje

gezouten karamel, pecannoten, slagroom

Buik menu

3- gangen keuze menu voor 34.00

Voorgerechten

Geitenkaas Ⓥ

frisee, peer, compote, honing, gemengde noten, dadelvijgenazijn

 

                   of

Burrata Ⓥ

rode biet, pesto, padron pepers, gerookte paprika

Hoofdgerechten

Confit de canard

gekonfijte eendenbout, jus van dadels, rode kool

 

             of

Zalmfilet

geserveerd in een cajunroomsaus, paprika, tomaat

Desserts

Crème brûlée à l’orange

gekarameliseerde custard met sinaasappel

 

              of

Cheesecake met kastanje

New York stijl cheesecake met kastanje crème, roomtoeven met gehakte kastanje

Kindergerechten

Crêpe Ⓥ

5.00

pannenkoek met poedersuiker, stroop en Nutella

Kindersaté

12.00

satésaus met friet

Boeuf Bourguignon

10.00

Franse runderstoofpot met friet

Risotto Ⓥ

10.00

pompoen, geitenkaas, salie, pijnboompitten

Stoofpotje van zoete aardappel Ⓥ

10.00

komijn, linzen, rijst en naanbrood

Kinder portie kaasfondue Ⓥ

10.00

met brood en groenten

Kinderijsje

5.00

twee bollen ijs, slagroom, en toppings om te versieren

Glutenvrij

Voorgerechten

Franse uiensoep (glutenvrij)

7.00

met gruyère

Pompoensoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, gember, rode peper, peterselieolie

Rundercarpaccio

12.00

huisgemaakte pesto, parmezaaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot

Steak tartaar van gerookte bavette

12.00

fijn gesneden bavette, cornichons, kwartelei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels op een nestje van katafi

Burrata Ⓥ

11.00

rode biet, pesto, padron pepers. gerookte paprika

Escargots gratinés

10.00

wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter, gegratineerd met gruyère

Gamba’s

11.00

met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie

Geitenkaas Ⓥ

11.00

frisee, peer, compote, honing, gemengde noten, dadelvijgenazijn

Hoofdgerechten

Steak au poivre

25.00

steak van ossenhaas, geserveerd met klassieke pepersaus

Boeuf Bourguignon

18.00

Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek en uien

Varkenshaas omwikkeld met pancetta

18.00

met saus van paddenstoelen

Kalfswang

25.00

mals gestoofde kalfswang, mousseline van truffel en knolselderij

Confit de canard

18.00

gekonfijte eendenbout, jus van dadels, rode kool

Zalmfilet

19.00

geserveerd in een cajunroomsaus, paprika, tomaat

Dorade

19.00

op de huid gebakken doradefilet, antiboise

Stoofpotje van zoete aardappel Ⓥ

15.00

komijn, linzen, rijst (en naanbrood)

Risotto Ⓥ

16.00

pompoen, geitenkaas, krokante salie, pijnboompitten

Desserts

Chocolade taartje

8.00

gezouten karamel, pecannoten, slagroom

Crème brûlée á l’orange

8.00

gekarameliseerde custard met sinaasappel

Kaasplankje

10.00

4 soorten kaas met vijgenbrood, chutney, noten

Café gourmand

14.00

koffie of thee met kleine desserts

Veganistisch

Voorgerechten

Pompoensoep Ⓥ

7.00

plantaardige room, gember, rode peper, peterselieolie

Hoofdgerechten

Stoofpotje van zoete aardappel Ⓥ

15.00

komijn, linzen, rijst (en naanbrood)

Risotto Ⓥ

16.00

pompoen, geitenkaas, krokante salie, pijnboompitten

Dessert

Tarte tatin van stoofpeer

8.00

geserveerd met kaneelijs en slagroom

Dranken

Bieren

Hertog Jan

3.00

Stevig goudblond bier, volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. (5,1%)

  • Van de Tap

Hertog Jan 0.0

3.00

De verfrissende smaak van Hertog Jan met 0% alcohol. (0.0%)

Leffe Blond

4.00

een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert. (6,6%)

  • Van de Tap

Leffe Bruin

4.00

een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak van caramel, beide te danken aan de donkergebrande mout. (6,5%)

Leffe Tripel

5.00

een traditioneel, hoogblond abdijbier dat nagist op de fles, en heeft een rijkgeschakeerd aroma. (8,5%)

La Trappe Wit

3.75

goed doordrinkbare, bruisende en frisse dorstlesser. Zacht moutig met lichte zuren, kruidigheid en een prikkelende afdronk. (5,5%)

Jopen Non-IPA

4.75

alcohol arme IPA. Smaakvol en fruitig met een flinke hoeveelheid hop. (0.3%)

Jopen Mooie Nel IPA

5.25

fris, fruitig met een flinke dosis bitterheid. (6.5%)

La Trappe Isid’or

5.00

amberkleurig trappistenbier. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutig karamel. (7,5%)

Mousserend

Cava Idillicum

5.00 glas, 25.00 fles 750ml

Dominio de la Vega

breed, aromatisch, bloemig

Witte wijnen

Bergerac Moulleux

3.75 glas, 14.50 karaf, 21.50 fles

Château Haute Fonrousse

Zoete, levendige wijn met een fruitig karakter. Een perfecte balans tussen zoete en frisse tonen. Bij kip, vleesgerechten en kaasfondue.

Les Magiciens Blanc

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Onze huiswijn, fris, zacht en toegankelijk

Villa Victoire Chardonnay

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

Vol, hout en goede zuren

Picpoul de Pinet

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Roussilon

Ziltig, toegankelijk en levendig

Viognier

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Roussilon

typisch, zacht en bloemig

Petit Roque Blanc

6.00 glas, 19.50 karaf, 27.00 fles

Languedoc-Rousillon

elegant, fruitig en fris 

Le Colombier Sauvignon

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Loire-Touraine

strak, tropisch, fris

Rosé

Les Magiciens Rosé

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Languedoc-Rousillon

sappig, aardbei en kersen

Rode wijnen

Les Magiciens Rouge

4.25 glas, 15.50 karaf, 23.00 fles

Languedoc-Roussilon

Kruidig, aromatisch, zachte tannine 

Merlot

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

zwoel, sappig en elegant

Syrah

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

zwarte peper, kersen, en zachte tannines 

Villa Closalis Carignan

5.00 glas, 17.50 karaf, 25.00 fles

Languedoc-Rousillon

Krachtpatser, donker fruit en heeft body 

Clos des Roques

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Languedoc-Rousillon

kruidig, veel sap, mooie tannine

Cotes de Bordeaux

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

klassiek, peper en zacht

Chateau Mandirac Corbieres

7.00 glas, 22.50 karaf, 30.00 fles

Languedoc-Rousillon

blend van Grenache, Merlot en Syrah, spicy en krachtig

Willemskade 6 Zwolle