Hollandse witte asperges en ei
Voorgerechten
Rundercarpaccio
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Tartaar van tomaat Ⓥ
cornichons, crème van ei, rode ui, kappertjes, mosterd, steaksaus, tomaat, balsamico parels
Hoofdgerechten
Runderwang
gekonfijte runderwang, mousseline van knolselderij, jus de veau, pinda
Brochette au poivre
spies van gemarineerde diamanthaas, mais ribs, en pepersaus
Hoenderfilet à la Normande
calvados-appelsaus, pommes fondant, spek
Zalmfilet
witte asperges, Hollandaise saus kriel en ei
Chou-fleur au beurre Ⓥ
bloemkool, beurre noisette, cashewnoten, papadum
Desserts
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel
Dame blanche
parfait van vanille, sponscake, chocoladesaus, chocolade crumble
Appeltaart
amandelen, abrikozen confiture, slagroom en kaneelijs