wisselende soep uit het seizoen
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm
plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd
Rundercarpaccio
basilicummayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Gerookte biet Ⓥ
geitenkaas, appelstroopmayo, hummus van biet
Hoofdgerechten
Zalmfilet
op de huid gebakken, citroen ravioli, saus van pernod
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien
Saté van kippendij
satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui
Zeebaars
crème van wortel, zwarte knoflook en mousseline
Stoof van zoete aardappel Ⓥ
komijn, spinazie, gember, linzen, rijst en naanbrood
Desserts
Gepocheerde peer
macadamia crumble, crème anglaise en karamel ijs
Coupe brownie
karamel, peccannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel