met een gegratineerd kaasbroodje
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm
plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Burrata
rode biet, balsamico, gerookte paprika, linzen
Hoofdgerechten
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet met olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Paddenstoelen risotto
gebakken beukenzwam, champignons, shitake, truffelolie en parmezaan
Ravioli met aubergine
spinazieroomsaus, gepofte cherrytomaten
Desserts
Chocolade taartje
gezouten karamel, pecannoten, dulce de leche ijs en slagroom
Café tombé
moccamousse, crumble, chocolade bros, tiramisu ijs
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel