crouton met brie, parmezaan
Voorgerechten
Zwolsche mosterdsoep keuze uit: vegetarisch, spek of zalm
plantaardige room, gember, Zwolsche mosterd
Rundercarpaccio à la truffe
truffelmayonaise, parmezaan, gedroogde cherrytomaten, gefrituurde tuinbonen, parels van sjalot
Gamba’s
met een boter van knoflook, chilipepers en peterselie
Gerookte biet Ⓥ
geitenkaas, appelstroopmayo, tuille van biet, hummus van biet
Hoofdgerechten
Zalmfilet
op de huid gebakken, citroen ravioli, saus van pernod
Boeuf Bourguignon
Franse runderstoofpot met rode wijn, champignons, spek, uien
Saté van ossenhaas
satésaus, sambal eitje, gefrituurde ui
Mediterraanse roodbaarsfilet
roodbaarsfilet met olijven, geroosterde paprika, cherrytomaten
Risotto Ⓥ
groene asperges, gerookte paprika, tomaten, parmezaanschuim
Desserts
Scroppino (ook alcoholvrij verkrijgbaar)
citroensorbet ijs, prosecco, wodka
Coupe brownie
karamel, peccannoten, vanille ijs, dulce de leche ijs en slagroom
Crème brûlée á l’orange
gekarameliseerde custard met sinaasappel