Restaurant Bistro De Buik van Parijs | Zwolle
038-4233225

Koude Voorgerechten

Warm gerookte zalm met couscous, dille, prei en pijnboompitten € 7,75


Licht gerookte lendebiefstuk van Vechtdalrund met mesclun, kappertjes, parmezaan en truffelmayonaise € 7,75


Salade met gemarineerde rode biet, geroosterde paprika, notencrumble en dadel-hazelnootcrème Ⓥ € 7,00



Warme Voorgerechten

Cocotte met champignons met knoflookroom en rucola, gegratineerd met geitenkaas Ⓥ € 7,00


Half dozijn wijngaardslakken met knoflook-kruidenboter uit de oven € 6,75


Gamba's uit de oven met een boter van knoflook, chilipeper en peterselie € 7,00


Tarte flambee met crème fraîche, reepjes spek, prei, ui en parmezaan € 6,75



Soepen

Mosterdsoep met bieslook en reepjes ham € 4,75


Rode linzen-paprikasoep met crème fraîche Ⓥ € 5,25



Hoofdgerechten

Gekruide beenham met een saus van knoflook, rozemarijn en champignons € 16,50


Kalfsrib-eye met salie-mosterdboter € 18,50


Lamshaasjes met pure honing en tijm € 19,75


Zalmstoofpot met gamba's, prei en knoflook € 17,50


Paddestoelen risotto met tijm, rucola, parmezaan en truffelolie Ⓥ € 14,50


Kabeljauw met antiboise van kerstomaat, saffraan, olijven en basilicum € 16,50


Spinazie-kaasquiche€ 13,50



Onze Bistro klassiekers

Runderbavette met sjalotten-rode wijnsaus € 19,50


Boeuf bourguignon, stoofpot van mager rundvlees € 14,50


Confit de canard geconfijte eendenbout met een cassoulet van linzen € 16,50


Kaasfondue met salade en stokbrood Ⓥ € 13,50



Desserts

Dame blanche, vanille-ijs met slagroom en een kannetje warme chocoladesaus € 5,50


Profiteroles gevuld met slagroom, geserveerd met karamelijs en Grand Marnier-karamelsaus € 6,50


Sorbet met meloen- en zwarte bessensorbetijs, bosvruchtensaus en slagroom € 6,00


Chocolade-pecannoten taart met karamelsaus en slagroom € 6,00


Honing hangop met rabarbercompôte en notengranola € 5,25


Crème brûlée, gekarameliseerde custard € 5,75


Kaasplankje, 4 soorten kaas met stokbrood en perzikchutney € 7,50





[ddownload id=868]